2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

3785 بازدید | 192 پست

ازدواج برای حمایت مالی ؟

نه ممنون هنوز چلاق نشدم 

ازدواج برای ارامش ؟

نه ممنون جوصله داستان های خانواده شوهر و  اره و اوره و شمسی کوره رو ندارم 

ازدواج برای حمایت روحی ؟

نه ممنون خداروشکر هنوز سایه برادر و پدرم هست 

ازدواج برای مستقل شدن ؟

نه ممنون با پول خودم ماشین و خونه می خرم و مستقل میشم 

ازدواج برای اینکه مبادا مردم بهت بگن ترشیده ؟

خیلی ممنون من اگر حرف مردم برام مهم بود که در موقعیت الانم نبودم ،کف خونه پوسیده بودم 

ازدواج برای بالغ شدن و لذت زندگی ؟

نه ممنون با دوستام میرم مسافرت و خرید 

دختر از مجردیت لذت ببر 

هیچ وقت فاز دخترای ازدواجی رو درک نکردم 

ازدواج صرفا یه انتخابه (هرچند از نظر من اشتباه !)

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

🤣

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا تاپیک قبلی رو پاک میکردی انقد تناقض ایجاد نشه بین‌حرفات 

کسی مخالف ازدواجه که به جنس مخالف نیاز نداشته باشه نه اینکه بازم دنبال اون محبت و رابطه بگرده فقط اسمش رو عوض کنه بذاره پارتنر

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما