2777
2789
عنوان

قانون جذب یا چی

166 بازدید | 19 پست

اقا من یه مسیری تو ذهنمه واسه ایندم 

شغل ازدواج و ...

دلم میخواد همه چی همونجوری که خودم میخوام تو زمانی که خودم میخام و با کسی که خودم میخام میخام اتفاق بیفته

اگه راهکار دارین  بگین قانون جذب یا دعا و نذر هر چیی

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تلاش درکنارش قانون جذب و دعا خیلی از افراد با قانون جذب یا همون شکرگزاری به چیزی،که خواستن رسیدن

منم انجام میدم ولی یچی دیگه جذب شد😭 دنبال کراشم بودم چندتا خواستگار اومده نمیدونم چیکارشون کنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

چهل حدیث کسا

جدی ؟ همه چی جوری که میخام میشه ؟

خب شاید همینا خوب باشن باهاشون آشنا شو چجوری جذبشون کردی؟ چند ماه شکرگزاری کردی؟

من فقط کراشمو میخام اونم نه الان چند ماه دیگه

والا دوسه ماهه شکر گذاری میکنم نه به نیت جذب کسی، طبق کتاب معجزه شکر گذاری  چند بار ساب ارزو گوش دادم و ارزوهامو نوشتم

فعلن ارزوهام نشدن

اها خب پس صبر داشته باش اون رو هم جذب میکنی❤️از همین الان جذب شده بدون کراشتو😅

خدایی؟ تا حدودی جذبه  دوسم داره ولی جلو نمیاد 

منم فعلا نمیخام جلو بیاد الان شرایطی نیستم باهاش باشم

ولی دوست دارم تو زمان مناسب بیاد بعدش ازدواج کنیم

الان خواستگارارو بشناسم بعد ردشون کنم؟