2777
2789
عنوان

تغیر رشته تجربی به انسانی

178 بازدید | 37 پست

فهمیدم علاقم نبوده ورشته سختی بود میخام برم انسانی ۴ تا کتاب نخونده دارم و دوتا تجدیدی و وقت زیادی ندارم یه هفته و مامانم که طلاق گرفته تهدیدم میکنه که اگه بمونی دهم انسانی نمیارمت پنجشنبه ولی پیش بابام که هستم ازادم گذاشته چکار کنم‌.کل تابستونم شد گریه.خیلی فکرم سمت خودکشی رفته.انقدر که همه فکر میکنن افسردگی دارم

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بعضیا فکر میکنن فقط تجربی سخته انسانی عشقو حال در حالی بعضی ها تو انسانی بیشتر دهنشون سرویس می ...

دقیقاااا دروس کنکورش هم زیاده نمی‌دونم چرا بعضیا فکر میکنن آسونه😑

بینهایت کار اشتباهیهقصد ادامه تحصیل داری یا فقط میخوای یه دیپلم بگیری؟

اگه فقط میخوای دیپلم بگیری تغییر رشته بده اگه نه میخوای بری دانشگاه همین تجربیو ادامه بده

من انسانی خوندم خیلیم درسم خوب بود رتبمم ۳رقمی شد دانشگاه سراسری خوبم درس خوندم ولی وقتی رفتم دانشگاه فعمیدم چ اشتباهی کردم

همه ی رشته هاش تنسانی شناورن تو از ریاصی و تجربی میتونی با رتبه های افتصاح بری رشته های تاپ انسانیو بخونی

بینهایت کار اشتباهیهقصد ادامه تحصیل داری یا فقط میخوای یه دیپلم بگیری؟

ادامه

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

خب قبل اینکه بری تجربی نمیدونستی علاقه نداری بهش 😐

زورم کردن

آخ بمیرم برات من انسانی ام

حدانکنه

انسانی هم سخته حفظیاتش خیلییی زیاده

فداسرم مهم علاقس

اگه فقط میخوای دیپلم بگیری تغییر رشته بده اگه نه میخوای بری دانشگاه همین تجربیو ادامه بدهمن انسانی خ ...

نمیتونم تجربی زور که نیست