2777
2789

من خودم وقتی ۱۰، ۱۱ سالم بود میرفتم خونه دوستم بازی کنیم شمالی بودن ... دوست عشق سریال پایتخت داشت همیشه هر وقت میرفتم خونشون داشت پایتخت تماشا میکرد 

سی دی هاش رو داشت یه بار من پام رفت روی یکی از سی دی های پایتخت... هیچ اتفاقی حتی کوچک ترین اتفاقی برای سی دی نیافتاد .. ولی دوستم ۲ هفته باهام قهر بود 😂😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

زنداداشم ب گوز بنده بش بگی بالاچشت ابرو خودشو چس میکنه😂😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ سالم بود 

به دوستم گفتم من زن سوباسام تو زن کاکرو باش

اون گفت نه من زن سوباسام 

منم جیغ و گریه که نه من عاشق اونم تو نباید باشی فلان قهر کردم باش

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

من با کسی قهر نمیکنم مگه غلط بدی بکنه

بعد یه دوست داشتم خیلی مشکل روحی روانی داشت 

بعد یه دفعه با من قهر کرده بود محل نمیکرد

خلاصه پرس و جو کردم از بچه های دانشگاه گفته بود من لاغر شده بودم فلانی بهم نگفته لاغر شدی

۸ سالم بود به دوستم گفتم من زن سوباسام تو زن کاکرو باشاون گفت نه من زن سوباسام منم جیغ و گریه که نه ...

الان کدومتون زن سوباسا شدین خواهر😔✨

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

زمان کرونا بود 

من خر خون کلاس بودم

امتحان داشتیم تو سایت همگام 

من ساعتشو نمیدونستم

دوستم خبر داشت یک ساعت قبلش بهم زنگ زد تک تک سوال هارو ازم پرسید و علامت زد . بعد تموم شدنش گفت عهههه سایتو نگاه آزمون رو گذاشتن . رفتم دیدم همون سوالا که از من پرسیده . آخه اون درسش خیلی ضعیف بود . از اون موقع تا الان قهر کردم . حتی مادرش چند بار زنگ زد آشتی کنیم اون موقع ولی من انگار خر بودم سر  امتحان و تقلب قهر کردم و دوستمو از دست دادم

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

۸ سالم بود به دوستم گفتم من زن سوباسام تو زن کاکرو باشاون گفت نه من زن سوباسام منم جیغ و گریه که نه ...

وایی🤣🤣

مامانم اینجور مواقع می‌گفت الان انگار جلوی محضریم... اینطوری میکنین😂😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

کلاس دوم بودیم دوستم گفت تو انقدر بی سوادی که بلد نیستی ابوالفضلو درست بنویسیمنم باهاش قهر کردم😂

منم بودم قهر میکردم والا 😂