2777
2789

ولی اصلا دلم نمیخواد بگیرم

خب که چی مثلا 

ما هرچی بخواییم بگیریم باهم میریم از کوچکترین خرید تا بزرگترینش

اصلا پس انداز مخفی تو زندگیمون جایی نداره

حتی بخواد به خانوادش هدیه بده یا کمک کنه میگه نظر تو چیه  مبلغش چقدر باشه یعنی تصمیم گیرنده خودمم 

من هیچ پس انداز مخفی از همسرم ندارم اصلا 

هرچی بخوام برام میگیره

یعنی من شب چیزی بخوام فرداش میریم واسه خرید

اصلا گیر نمیده کم خرج کن  ارزون بخر  یا هرچیزی 

واسه همه خریدا همراهم هست

هزار بار شده از چیزی خوشم اومده خواستم بخرم. ،گفته بیا این قیمت بالاتر رو بردار که بهتره 

یعنی اصلا کشمکشی سر پول نداریم

مهریم ۳۱۴ تاس

الان بخواد بهم بده اصلا حس ارامش ندارم بدتر بهم میریزم 

بهش میگم  همه اینا رو  میگه  تو بچه ای  عقلت نمیرسه

من بچه نیستم ۳۴ سالمه 

همسرم ۴۸

ولی وقتی حرف از مهریه میزنه همش احساس میکنم اونوقت شوهرم زود میمیره ....یه حس بدی میگیرم از این موضوع نمیدونم دلیلش چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مهریه پرداختش واجب هست حتما همسرتون ادم متدین هست ک میدونه حقتونه تو این چن سال زندگی و باید اداش کنه از جدایی و مرگ نترس همش دست خداست فقد اگ بهت داد مواظبش باش یه جای خوب سپرده ش کن برای روز مبادا

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

همسر من سر سفره عقد بهم داد ، البته نصفشو ، معتقده مهریه حق خانوم هست ، عجیب بود چون اصولا مهریه یه جور نسیه جا افتاده که زمان جدایی بگیرن خانما ، اما اتفاقا خوبه که میتونی کاری کنی ، کاری ، پس اندازی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خدا خوشبختیت رو ابدی کنه🧿عزیزم دیسیپلین خاصی داری؟ یا شوهرت مرد خوبیه؟

اگه گف ب منم بگو

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اون حس گند نمیزاره

مهریه در معنای واقعی مهر مرد به زن ش هست 

حالا ایشون می‌خواد به خوشی و خوبی برخلاف اکثر مردهای ایرانی اینو ب شما بده 

چرا حالشو‌خراب میکنی ؟

بپذیر و باهاش ی ملک خوب بخر برای آینده تون

.

2790
2778
2791
2779
2792