2777
2789
عنوان

همش غصه پیر شدن پدر مادرم رو دارم

344 بازدید | 47 پست

الان جوونن هنوز ، مامانم ۴۵ و بابام ۵۳ 

اما شبا خوابم نمیبره ! میشینم حتی گریه می کنم ۳،۴ 

یکبار یکی دوسال پیش مامانم با خالم بحثشون شد ، خالم از مامانم ۱۵ سال کوچیکتره و ۳۰ سالشه 

تقصیر خالم بود ماجراش 

مامانم رو سنش خیلی حساسه اینو بگم و دوست نداره پیر بشه

خالم برگشت به مامانم گفت پنجاه سالت شده اما هنوز فلانی...

مامانم بعدش رفت تو فکر !!

مامانم دیگه یادش نیست با خواهرشم گل و بلبله روابطشون 

اما من الان نشستم گریه میکنم که چرا اینطوری به مادر من گفت 

کاش من به جاشون پیر می شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون موقع کینه خاله م از دلم بیرون نمیره 

جوری کینه ایم که حد نداره 

یعنی مامانم دیگه یادشم نیست اما من شب که میشه به همه حرفا فکر میکنم

انقدر فکر می کنم انقد فکر میکنم انقد فکر میکنم!!!

اتفاقا من برعکس تو خوشحالم که دارن پیر میشن

دیگه انرژی دعوا ندارن

چند سال دیگه ام هر کدوم یه ور خونه افتادن دیسک کمر و گردن و ساییدگی مفصل

🤓😁😂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بی خیال عزیزم. همراه اونا هممون پیر میشین. کی جوون مونده؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اتفاقا من برعکس تو خوشحالم که دارن پیر میشندیگه انرژی دعوا ندارنچند سال دیگه ام هر کدوم یه ور خونه ا ...

چه بدجنس!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چه بدجنس!

اگه جای من بودی همین حسو داشتی

نیستی دیگه

😁😀 اگه باباتو تو جوونی میدیدی که مامانتو مث سگ میزنه،خوشحال میشدی که الان ناتوان تره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگه جای من بودی همین حسو داشتینیستی دیگه😁😀 اگه باباتو تو جوونی میدیدی که مامانتو مث سگ میزنه،خوشحا ...

میفهمم عزیزم. به شوخی گفتم

چقدر مثل منیاینقدر اذیتم گاهی خواب های دور از جون فوت اشون و می‌بینم صبح پامیشم در عذابم

اره خیلی سخته 

دوست داشتم پیش از اونا هم می مردم اما خودخواهیه