2821
2789
عنوان

خواستگاری

88 بازدید | 5 پست

سلام 

درسته که دختر پسری باهم اشنا هستن و برای خواستگاری اول مادر پیر بخواد تنها بیاد خونه دختر حرف بزنه ؟یا نهایت با یکی دونفر از خانواده خانوما

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

×مادر پسر 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها اینکارو میکنن ولی من نمیپسندم این مدل رو خب پسر رو هم با خودشون بیارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بعضی ها اینکارو میکنن ولی من نمیپسندم این مدل رو خب پسر رو هم با خودشون بیارن

منم نمی‌پسندم فکر میکنم مادر پسر قراره بیاد تیکه کنایه بندازه یا بی احترامیه بخودم

منم نمی‌پسندم فکر میکنم مادر پسر قراره بیاد تیکه کنایه بندازه یا بی احترامیه بخودم

میگم نمیپسندم این کارو ولی یه سری مثلا با فکر اینکه اگر مردا نباشن دختر ممکنه باز بپوشه و نثلا بدنشو ببینن ولی خب همینم به نظر من زشته مگه جنس میخوان بخرن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز