2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک نه ولی ده سال پیش ۳۶۰گرم طلا دادم ، ماشینمون را فروختیم و ۲۰۰میلیون هم از بانک ملی وام گرفتیم و یه زمین خریدیم(همون زمان میشد ی اپارتمان خوب بخریم) بعد هم اروم اروم توی دوسال به سفت کاری رسوندیمش ، بعد هم هرطبقه را دادیم رهن و با پول رهن تکمیلش کردیم ...بعد دوسال ک دست مستاجرها بود نفری صد گذاشتیم روی رهن ها و یکی از مستاجرها رو رد کردم و خودم نشستم جاشون ....

طلاهای عروسیم رو فروختم 

وام مسکن گرفتم ( وام زوجین)

وام از اداره شوهرم

یه مقدارش هم طی چند سال جمع کرده بودیم

و بقیه اش رو چون نتونستم جور کنم خونه رو رهن دادم 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
والا اکثرشون میگن وام گرفتیم طلا و ماشین و زمین فروختیم ناهار و شام نون پنیر خوردیم و از این حرفا

خب راست میگن ....ما که واقعا به فلاکت افتادیم نزدیک ۵سال خیلی خیلی خیلی سختی کشیدیم ....بیشتر وقتها همون نون وپنیر و سیب زمینی و غذاهای ساده داشتیم ،سفر و لباس و گردش و نفریح هم ابدا نداشتیم

با فروش زمین و گرفتن وام

سال ۹۶ زمین خریدیم تا سال ۹۸ هم ساخت خونه تموم شد

اگه الان می خواستیم بسازیم عمرا نمی تونستیم الان با حقوق جفتمون فقط،قسط می دیم و به زحمت ماه رو به آخر می رسونیم