2777
2789

ما سال ۷۵ خونه خریدیم ۲۵۰هزارتومن 

بابام دستفروش بود بنده خدا با ۴تا بچه قدونیم قد بابابزرگم ۷۵هزارتومن کمک کرد 

مامانمم یخچال و کولر رو فروخت و ی نیمچه پس انداز 

و قسطی زمین رو خریدیم ک رفت تو طرح شهرداری و از سمت شرق و غرب جنوب پیش رویی داشت و زمین بزرگتر شد 

اون قسمت هم باید از شهرداری میخریدیم ک اوناهم اقساط کردن 

دیگه برادر بزرگم بنده خدا نرفت مدرسه ۱۰ساله ش بود و کلاس چهارم میرفت کارگری میکرد دستمزدش برا خرج خونه بود و دستمزد بابام برا اقساط 

بابام صبح تا ۳طهر کارگری میکرد بنایی 

بعدازظهر میرفت دستفروشی 

بااین اوضاع منو برادر کوچیکم رفتیم دانشگاه دولتی قبول شدیم برادرم الان شرکت نفتیه خداروشکر ولی من متاسفانه نتونستم کار دولتی پیدا کنم البته منتظر تماس از طرف شرکت هستم 

هرکسی پیاممو میخونه برا معجزه شدن و شاغل شدنم تو شرکت ب امید خدا 

ی صلوات بفرسته ک ان شاءالله خدا ۱۰۰۰ برابرشو ب زندگی تون ببخشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل عروسیمون ۵ سال پیش طلاهام،ماشین رو دلار داشتیم فروختیم ی خونه گرفتیم رهن هم دادیم بعدش واقعا تا ی سال سخت گزشت چون قرض هم گرفته بودیم امسال فروختیم طلا کردیم خودمون هم طلا و دلار و ماشین و همه رو گذاشتیم ی واحد بزرگتر 

شوهرم دوتا ماشین ثبت نامی داشت سایپا، وام ازدواج هر دومون و بازیه مقدار پول  تونستیم یه واحد بخریم 3 سال پیش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

فقط تا میتونی طلا بخر. الان با این قیمتا بعید میدونم خیلیا بتونن بخرن

طلا دست دو بی اجرت یا پارسیان. با هر پولی که دستت میاد حتی دو تومن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ما سال ۷۵ خونه خریدیم ۲۵۰هزارتومن بابام دستفروش بود بنده خدا با ۴تا بچه قدونیم قد بابابزرگم ۷۵هزارتو ...

لطفا هوای داداش بزرگتون رو همیشه داشته باشین اون خودشو فدا کرده از ده سالگی 

نه درس خونده و فقط زحمت کشیده برای همه ی شماها .

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

من طلاهموفروختم ویک کم روش گذاشتم ۴۰متری خریدیم بعددوباره وام وطلافروختن وشد۶۵متری۱۳سال توش بابدبختی زندگی کردیم کوچک وکثیف بودولی خداروشکربازم وام گرفتیم ودوباره طلاهای حتی دخترممم فروختیم شد۹۲متری .....ولی خداشاهده آرزوی لباس خوب وغذای خوب تودلمون مونده یعنی باآبروداری به سرمیبریم ولی خوب رنگ ورویی برام نمونده پیرپیرم .... 

لطفا هوای داداش بزرگتون رو همیشه داشته باشین اون خودشو فدا کرده از ده سالگی نه درس خونده و فقط زحمت ...

هواشو داریم شکر خدا  

برادر کوچیکم ک الان شرکت نفتیه شکر خدا براش زمین میخره و میسازه و الان صاحب خونه س و مستاجر نیست