2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق اگ بخونی سریع ب درامد میرسی،بنظرم بینظره من خیلی دوسش دارم؛و دارم میخونم ک قبول شم

رشته تربیت معلمم فرهنگیان بیاری ک همون سال اول استخدامی حقوقم داری!

رشته روانشناسی،یکم زمان میبره تا ب درامد برسی چون باید ارشد بگیری،چند سال طول میکشه!

حسابداری،بنظرم رشته خوبیه؛سریع میشه ب درامد رسید،همون در طول دانشگاه رفتن میشه تو اداره های عادی کار کرد

مدیریت مالی؛ی رشته ای ک جدیدا پراز طرفداره؛خیلی طرفدار داره چون درامدش خوبه اگ دانشگاه تاپ قبول شدی ی اداره یا ی شرکت خیلی خوب میتونی استخدام شی!

مدیریت بازرگانی اگ قصد مهاجرت داری رشته خوبیه و همین

سوال داشتی بپرس

حقوق اگ بخونی سریع ب درامد میرسی،بنظرم بینظره من خیلی دوسش دارم؛و دارم میخونم ک قبول شمرشته تربیت مع ...

ممنونم 

عالی بود اطلاعاتتون 

ولی خب من چیزی که تو ذهنمه رو تاپیک قبل گفتم 

و از نظر درسی احساس میکنم خوب نیستم 

میترسم رشته های خوب نیارم

انسانی اگه میخوای معلم بشی و کارمند خیلی خوبه

اگه میخوای حقوق بخونی فقط اونایی ک دانشگاهای تاپ تهران دولتی میخونن موفقن بقیه اشباع شدن

روانشناسیم ب شرط ی دانشگاه خوب عالیه

توی هر رشته ای وقتی میخوای بری سر کار باید تلاش کنی ربطی ب انسانی تجربی و ریاضی بودنش نداره حقیقتا

انسانی اگه میخوای معلم بشی و کارمند خیلی خوبهاگه میخوای حقوق بخونی فقط اونایی ک دانشگاهای تاپ تهران ...

من از لحاظ درسی بگم که امسال معدلم شد ۱۷ و ۴۵

میترسم بیفتم حتی در این حد 

خیلی نگرانم

یعنی میتونم جبران کنم

من از لحاظ درسی بگم که امسال معدلم شد ۱۷ و ۴۵میترسم بیفتم حتی در این حد خیلی نگرانمیعنی میتونم جبران ...

۱۷ که معدلی نیست ک بیوفتی

مگر اینکه تجدیدی داشته باشی

من توی فضای اموزشی هستم معدل ۲۰ هم هست ک میره انسانی

دررابطه با کیس شما دقیق اطلاعاتتونو نمیدونم ک نظر بدم