2777
2789
عنوان

دوستم چون من شاغلم ازم توقع داره

829 بازدید | 46 پست

همش من حساب میکنم و اونم خیلی خوشحال میشه میگه کارتتو بده عکس بگیرم ولی الکی میگه

خیلی احساس تنهایی دارم

کسی رو ندارم که قضاوتم نکنه

پشتم باشه

از همون اولم همین بودم

همش من بودم که کمک میکردم تو همه چیزا به هر کی تو زندگیم اومده

و اونا هم متاسفانه اگه کار هر چند کوچیکی هم میکردن منت میذاشتن💔💔💔🫠🫠🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دوست خوبی

دلم یه دوست میخواست همین الان هات چیپس مهمونم کنه

بعدشم دسر لوتوس یا تیرامیسو

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

همین خانمو من برای امتحانای دبیرستانش وقتی مجازی بود وقت میذاشتم کمک میکردم یه بارم نگفتم اینجا دارم درد دل میکنم 12 ساله دوستیم همش من هستم که خواسته های اونو باید انجام بدم

نمیتونم ولش کنم دوسش دارم

امروز یه درخواستی داشت دلم میخواست براش انجام بدم هر جور شده ولی رد کردم بلکه آروم بشم

ای خدا عزیزم😂❤هات چیپس چیه؟

🥲😅

فست فوده

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

فکر خوبیه ولی همیشه از این میترسم که طرف مقابل از رو راحتی خیالش کارت نیاره وای خیلی بد میشه

این دیگه دوستی نیست مگه شوهرشی که با راحتی خیال ،جیب خالی میاد بیرون

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من با دوستام میرم بیرون هر کی برای خودشو حساب میکنه یا اگه یکی دیگه حساب کنه سری بعد جبران میکنم ... ...

چند نفری بریم اگه یه نفر دیگه حساب کنه برا اونو دقیق واریز میکنه و سر موقع

ولی برا منو نه

حس میکنم سو استفاده میشه ازم💔

جالبه همش اون میخواد بریم بیرون و با همه دوستاشم بیرونه پس با اونا چیکار میکنه

من بدبخت که فقط همین یه نفرو دارم که باهام بیرون بیاد اونم که اینجور... 

چند نفری بریم اگه یه نفر دیگه حساب کنه برا اونو دقیق واریز میکنه و سر موقعولی برا منو نهحس میکنم سو ...

مهرطلب نباش، باج میدی که یکی باهات بیاد بیرون؟ میخوام نیاد

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
این دیگه دوستی نیست مگه شوهرشی که با راحتی خیال ،جیب خالی میاد بیرون

میترسم اینکارو بکنه

ولی بعیده

مثلا یه بارم خودش رفت حساب کنه یهو برگشت گفت وایسا اون یکی کارتمو بردارم دیدم داره  تعلل میکنه من کارتمو دادم باز💔