2777
2789
عنوان

شکست عاطفی

87 بازدید | 8 پست

سلام دختراامیدوارم حالتون خوب باشه

من یه مشکل بزرگ دارم مغزم کارنمیکنه خیلی حالم بده شرمنده خودمم بابت تلاشام احساسم وقتم...

بنده۲۷سالمه وبایه اقای نظامی آشناشدم ایشون تو اینمدت۴ماه خوب بودن یعنی روزای خیلی خوبی داشتیم جوریکه قهرم میکردیم دووم نمیاوردیم تاشب آشتی میکردیم ازم وقت خاست برای درست کردن شرایطش منم قبول کرده بودم اینم بگم شهرامون۲۵دقیقه فاصلع داره.گف که ب خانوادش گفته و زود میخاد تموم شه بهم گف مادرش میخاد منوبیرون ببینه قبلش بهم کفته بودخلاصه وارکه خانوادم میگن بیا ازشهرخودمون یادخترعموتو بگیر اینم دفاع کرده بودکه انتخاب خودمو میخام بعده شنیدن اینحرف من ترسیدم ولی گف نترس حلش میکنه مادرشو دیدم والا اصلاحس خوبی نداشتم ازاول برخوردگرم نداشت دستوروبوسی خودم کردم همش گف میترسم توغریبه ای یکم دست نگهدارین بیشتر اشناشین بعده اینحرفابه پسرش گفتم مادرت بااطمینان نیومده دیدنم وگف ترسیده باراولش بودولی من حسم همون بودترس از اتفاقای بد بعدش

بعده همون دیدار پسره یکی دوروز خوب بودباهام بخدا ازاین روبه اون رو شد سرد بی حوصله دعوایی!مادرش بهم گف ماهمش بحث میکنیم توخونه من ارامش ندارم میترسم کلی حس ناامیدی گرفتم ازحرفاش.وهمین اقا ک تحمل قهرنداشت دیگه پیام نمیداد من زنگ میزدم پیگیرش میشدم بالاخره وابستش بودم .دیگه دیدم هیچ و بحث کردیمو یه هفته جدابودیم قلبم کم کم داشت سرد میشد خیلی گریه میکردم بخاطرهمه روزای خوبمون.تابالاخره بازم باهاش ارتباط گرفتم دیگه کلا انگاربراش مرده بودم سرد خشک بی روح لجبازی میکرد همش بهانه میگرفت دعواکنه کوشیو قطع کنه بازم گفتم بخاطر زندگیمون باشه گف باید صبرکنی من دستم خالیه ماهی۲۱میل قسط میدم گفتم باشه زندگی باتورومیخام باهم کارمیکنیم و امروز صبح سر هیچی که چراعکستو کذاشتی تلگرام با اینکه از قبلم بود خدافظی کرد و بلاک!!خیلی حرمتارو شکوند خیلی حالم بده بخاطر غرورم احساسم بازی دادنم باورم نمیشه اینهمون ادمه که سرم درد میگرفت خودشو میکشت هواموداشت خیلی عوض شده چراااا اخه 😮‍💨😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت شکست عاطفی نخوردم ، فقط شکست دادن بقیرو😶 سعی کن برات مهم نباشه اگه چیزی شد

خدابرای هیچکس پیش نیاره خیلی گیجم همش میگم چرا رفتارارو میذارم کنارهم مگه میشه اینهمه تغییر

ببین منم شرایطم تقریبا همین با این وجود که سنم خیلی بیشتر از تو و سال‌های زیادی پای یه احمق که جز استرس بهم میده تلف نشد یکطوری با من رفتار میکنه انگار من اونو نگه داشتم انگار منم مه میخوام ادامه بدم الان بعد چند سال بازم میکه من شرایط ازدواج ندارم من میدونم راهی جز قطع کردن رابطه رو ندارم اما سوالم این آیا باید براحتی از حق و جوانی که پاش گذاشتم (اخه بمن قول ازدواج داده بود) باید بگذرم یا باید مجبورش کنم به ازدواج ؟

ببین منم شرایطم تقریبا همین با این وجود که سنم خیلی بیشتر از تو و سال‌های زیادی پای یه احمق که جز اس ...

ادم شرمنده قلبش احساسش غرورش امیداش میشه که دستش خالی موند بعده اونهمهههه صحبت خندیدن قولو قرارا همش میگم انقد ارزشم کم بود من چیکار باید میکردم که نکردم

ادم شرمنده قلبش احساسش غرورش امیداش میشه که دستش خالی موند بعده اونهمهههه صحبت خندیدن قولو قرارا همش ...

بی لیاقتن همین من روح و روانم و گذاشتم ابرو و آرامشم رو فدا کردم دلم میخاد داغمو به دلش بزارم نمیدونم چکار کنم

بی لیاقتن همین من روح و روانم و گذاشتم ابرو و آرامشم رو فدا کردم دلم میخاد داغمو به دلش بزارم نمیدون ...

صبح سرهیچی بلاک کرد انگار آتیش زیر دلم روشن کرد نامردااا چجوری میتونن انقد بیخیال باشن من اگه نفرین کنم دلم میسوزه تا تلافیش بیاد منتظرم بمونم ک حرمتا شکسته خیلی حس بدی دارم دلم مرگ میخاد 

صبح سرهیچی بلاک کرد انگار آتیش زیر دلم روشن کرد نامردااا چجوری میتونن انقد بیخیال باشن من اگه نفرین ...

میفهمم ادم آتیش میگیره فقط میخاد انتقام بگیره تازه یه چی بگم ۱۶سال ازم بررگتر قبلا ازدواج کرده و جدا شده دو تا بچه داره من هنرمندم خوشگلم شیک و امروزی یعنی چطور اینقدر بی لیاقته دارم آتیش میگیرم