آنها که کافرشدند وراه طغیان پیش گرفتند تصور نکنند اگربه آنان مهلت میدهیم به سودشان است مابه آنان مهلت میدهیم فقط برای اینکه برگناهان خودبیافزایند وبرای آنها عذاب خوار کننده ای آماده شده.
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
@niniyar علاقه داره تاپیک های منو به حاشیه ببره نمیشه جلوی بی احترامیشو بگیریدیاخودم جوابشو بدم
من به بقیه گفتم جاسوس اسراییل ؟
@niniyar نی نی یار این کاربر همش داره بی احترامی میکنه من اصلا باش حرف نمیزنم محلشم نمیزارم هزارتا تهمت و دروغم بمن زده من اصلا بحث سیاسی نمیکنم ی تاپیک قرآنی زدم با قرآنم مشکل داره میخواد این تاپیک و کاربری من بترکه چرا جلوشو نمیگیرید؟
@niniyar نی نی یار این کاربر همش داره بی احترامی میکنه من اصلا باش حرف نمیزنم محلشم نمیزارم هزارتا ...
آره جون خودت
تاپیک قبلیا معلومه چند نفر ازت شاکین
ببینمت دفعه دیگه تو تاپیکام من میدونم وتو اتفاقا همه از دست تو شاکین همش داری بحث سیاسی میکنی ودفاع از امریکا این چندروز همش تاپیکا رو میخوندم میدیدمت سریع باید تعلیق شی
ببینمت دفعه دیگه تو تاپیکام من میدونم وتو اتفاقا همه از دست تو شاکین همش داری بحث سیاسی میکنی ودفاع ...
با کدوم کاربری فیکت بودی. چهارتا کاربری داری همش بخاطر حرفات تعلیق میشی . من حرف سیاسی نمیزنم ک تا حالا تعلیق نشدم برو بسوز دق دق