2777
2789
عنوان

کافران

126 بازدید | 9 پست

آنها که کافرشدند وراه طغیان پیش گرفتند تصور نکنند اگربه آنان مهلت می‌دهیم به سودشان است مابه آنان مهلت می‌دهیم فقط برای اینکه برگناهان خودبیافزایند وبرای آنها عذاب خوار کننده ای آماده شده.

آیه۱۷۸سوره آل عمران

خودتم بخون پرحاشیه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چی رو ؟

کاربره فیکه به همه فش میده الان زده تو خط قران

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
@niniyar‍ علاقه داره تاپیک های منو به حاشیه ببره نمیشه جلوی بی احترامیشو بگیریدیاخودم جوابشو بدم

من به بقیه گفتم جاسوس اسراییل ؟

کاربره فیکه به همه فش میده الان زده تو خط قران

@niniyar‍ نی نی یار این کاربر همش داره بی احترامی میکنه من اصلا باش حرف نمیزنم محلشم نمیزارم هزارتا تهمت و دروغم بمن زده من اصلا بحث سیاسی نمیکنم ی تاپیک قرآنی زدم با قرآنم مشکل داره میخواد این تاپیک و کاربری من بترکه چرا جلوشو نمیگیرید؟ 

@niniyar‍ نی نی یار این کاربر همش داره بی احترامی میکنه من اصلا باش حرف نمیزنم محلشم نمیزارم هزارتا ...

آره جون خودت 

تاپیک قبلیا معلومه چند نفر ازت شاکین

آره جون خودت تاپیک قبلیا معلومه چند نفر ازت شاکین

ببینمت دفعه دیگه تو تاپیکام من میدونم وتو اتفاقا همه از دست تو شاکین همش داری بحث سیاسی میکنی ودفاع از امریکا این چندروز همش تاپیکا رو میخوندم میدیدمت سریع باید تعلیق شی

ببینمت دفعه دیگه تو تاپیکام من میدونم وتو اتفاقا همه از دست تو شاکین همش داری بحث سیاسی میکنی ودفاع ...

با کدوم کاربری فیکت بودی. چهارتا کاربری داری همش بخاطر حرفات تعلیق میشی . من حرف سیاسی نمیزنم ک تا حالا تعلیق نشدم برو بسوز دق دق

2790
2778
2791
2779
2792