2777
2789
عنوان

کنکور 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم ولی اگه ۸۰۰۰ بگیری کارت راه میوفته دولتیم قبول میشی

پارسال دینی ۲۰ عربی ۱۹.۵ زبان ۱۴.۲۵ از پارسالش ۱۵.۵ داشتم فارسی ۱۷.۲۵ زیست ۱۶.۵ فیزیک ۱۵ ریاضی ۱۵.۲۵شیمی ۱۵.۵ از پارسال ۱۶.۷۵ داشتم سلامت ۱۸ هویت ۱۷.۵ تزاز ۷۷۰۷ داد 

دوازدهم تجربی سما ارومیه معدل 19/57

درصدام زیست ۵۷  فیزیک۴۵  شیمی ۴۲  ریاضی۱۶

نمراتم هم دینی۱۹.۲۵

فارسی و زبان ۱۹

زیست۱۹.۷۵

شیمی و عربی و فیزیک۱۸.۷۵

ریاضی ۱۹.۵

زیست۱۹.۷۵

هویت۱۴

سلامت ۱۵

بنظرتون چه ترازی میده؟؟معدل و کنکور

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

درصدام زیست ۵۷ فیزیک۴۵ شیمی ۴۲ ریاضی۱۶نمراتم هم دینی۱۹.۲۵فارسی و زبان ۱۹زیست۱۹.۷۵شیمی و عربی و فی ...

معدلت بالای ۸۵۰۰ شاید نزدیک ۹۰۰۰

درصدام زیست ۵۷ فیزیک۴۵ شیمی ۴۲ ریاضی۱۶نمراتم هم دینی۱۹.۲۵فارسی و زبان ۱۹زیست۱۹.۷۵شیمی و عربی و فی ...

کنکورت هم شاید بالای ۹۰۰۰

اردیبهشت چند بود تزاز کنکورت؟

پارسال دینی ۲۰ عربی ۱۹.۵ زبان ۱۴.۲۵ از پارسالش ۱۵.۵ داشتم فارسی ۱۷.۲۵ زیست ۱۶.۵ فیزیک ۱۵ ریاضی ۱۵.۲۵ ...

امسال بالاترع؟اگه بالاتر باشه ۸ هزار میگیری من پارسال معدلم ۱۹ بود تراز ۸۹۳۷ داد فقز ادبیاتم ۱۷.۷۵ بود بقیه ۱۹ یا ۱۹.۵ بود 

امسال بالاترع؟اگه بالاتر باشه ۸ هزار میگیری من پارسال معدلم ۱۹ بود تراز ۸۹۳۷ داد فقز ادبیاتم ۱۷.۷۵ ب ...

امسال دینی عربی و فارسیم پایین تره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز