2777
2789
عنوان

با داداشم و زنداداشم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
خوب همون دیگه دوتا خونه ماله بابا اسی هسسه تا بچه هم دارهنمیشه که یه خونه رو بزنه به نام این داداش

نمیگم بزنه به نامش میگم این چرا این خودشو میندازه وسط

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم بزنه به نامش میگم این چرا این خودشو میندازه وسط

چون داداشش میگه خونه رو کلا بدین به من!!

این دوتا خونه سهم پدر مادر و هر سه بچه هس نمیشه بدنش به یه نفر.

یعنی اسی هم‌سهم داره ازش

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

طرف اونا نیستم ولی حرص خوردن اسی هم نمیفهمم

حرص داره میخوره 

چون اسی و برادرش هم بچه اون خانوادن 

شما گفتید که مال باباشه و... ولی بالخره یه زمانی اسی و خواهر برادرای دیگش هم تو  اون مال سهیم میشن 

چرا فقط ینفر بهره ببره؟؟

بعدشم ایشون به نظرم بیشتر از این شاکی هستن که اونا نمک نشناس بازی در اوردن

🌙💜

چون داداشش میگه خونه رو کلا بدین به من!!این دوتا خونه سهم پدر مادر و هر سه بچه هس نمیشه بدنش به یه ن ...

باشه توام حرص بخور. ولی وقتی باباش به نام نزده اسی خودشو بده میکنه 

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
حرص داره میخوره چون اسی و برادرش هم بچه اون خانوادن شما گفتید که مال باباشه و... ولی بالخره یه زمانی ...

از الان فکر ارثن؟ بچه اینجوری به درد لای جرز میخوره. داداشه یه چی گفته چرا وقتی باباهه بنام نکرده خودشو خراب کنه

باشه توام حرص بخور. ولی وقتی باباش به نام نزده اسی خودشو بده میکنه

نه من که حرص نمیخورم داشتم برات توضیح میدادم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

نه من که حرص نمیخورم داشتم برات توضیح میدادم

کلا حرص خوردن برای ارث ادم زنده احمقانس. همون باباهه فردا از اسی شاکی میشه

کلا حرص خوردن برای ارث ادم زنده احمقانس. همون باباهه فردا از اسی شاکی میشه

دیگه تو هر خانواده ای روال این کار یه جور هس

از الان فکر ارثن؟ بچه اینجوری به درد لای جرز میخوره. داداشه یه چی گفته چرا وقتی باباهه بنام نکرده خو ...

به فکر ارث هم نباشن

زور داره که ینفر انقد پررو و طلبکار باشه در قبال چیزی که لطف بوده نه وظیفه!

🌙💜