2777
2789
عنوان

دوست حسودمو دیدم

227 بازدید | 18 پست

یه دوست داشتم دوران راهنمایی انقدر میرفتم خونشون بهش ریاضی یاد میدادم همیشه اونجا بودم در حال یاد دادن بهش

بعد زمان دبیرستان من قبول شدم نمونه اون نشد زمان کنکور کتاب بهش قرض داده بودم بعد کنکور که نتایج اومد من سال اول کارشناسی یه رشته ی پیراپزشکی قبول شدم دانشگاه دولتی تیپ یک اون نشد رفتم دم درشون که کتابامو بگیرم قبلش همو تو روضه دیده بودیم تو کوچه صدای خودش و مامانش میومد که داشتن دعوا میکردن مامانش داد میزد این حتما سهمیه داشته که قبول شده

حالا خودشون همیشه شاهد بودن درس من خوب بود

من خیلییی ناراحت شدم در زدم و کتابامو گرفتم از اون زمان دیگه منو میدید روشو برمیگردوند

تازه من سال بعد انصراف دادم و پزشکی آوروم فک کنم اینو شنید دیگه سکته ناقص زد🤣

امروز تو اتوبوس دیدمش اون حسابداری خونده و ۲ ساله میره سر کار من هنوز دانشجوئم باز روشو برگردوند من سلامش کردم سلاممو جواب داد گفتم خوبی؟ هیچی نگفت و روشو برگردوند رفت

انقدر بهم حسادت کردن که به این نقطه رسیدم هر روز آرزوی مرگ کنم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدایی ببخشید یکم مختصر بگید ماهم حوصله مون بکشه بخونیم قصد جسارت نداشتم فقط طولانیه

هیچی منم حوصله ندارم 🤣

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

چرا برات مهمه ؟ اصلا حرف نزن باهاس

از این زورم گرفت بهش سلام کردم باید منم رومو برمیگردوندم خیلی بی چشم و روئن بعضیا

والا مگه با حسادت کسی آدم آرزوی مرگ‌میکنه تو خودت مشکل داری برو مشاور کاری به حسودی اون نداره احتمال ...

من به چشم زخم اعتقاد دارم 

انقدر حسادت اطرافیان مهمه که حتی اگه به چشم زخمم اعتقاد نداشته باشی انرژی منفیش وارد زندگیت میشه

منظورم این بود همین حسادتا باعث شد به این نقطه برسم

چرا آرزوی مرگ؟اونا خودشون که مریض احوالن چرا خودتو اذیت کنی آخه

نه اون ربطی به این قضیه نداره 

منظور این بود حسادتا منو شاید وارد این نقطه از زندگی کرد که همون رشته ای که به چشم اطرافیان ندید پدید من خیلی خفن بود رسوندم به اینجا که آرزو کنم کاش بمیرم راحت شم

من به چشم زخم اعتقاد دارم انقدر حسادت اطرافیان مهمه که حتی اگه به چشم زخمم اعتقاد نداشته باشی انرژی ...

عزمزمه چشم زخم شاید تو مسیر موفقیت برات مشکل ایجاد کنه ولی حس مرگ از این چیزا نمیاد تو یا از تنهایی اذیتی یا خسته روحی هستی مدیتیشن کن یا برو چند جلسه تراپی احتمالا فکر و خیال زیاد میکنی استرس داری

عزمزمه چشم زخم شاید تو مسیر موفقیت برات مشکل ایجاد کنه ولی حس مرگ از این چیزا نمیاد تو یا از تنهایی ...

اینو که خودمم قبول دارم افسرده شدم