2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
عزیزم من کی باشم بخوام سرزنشت کنم خوشگلم فقط عقیده ام اینه اگه بخوای همچین رابطه ای داشته باشی باید ...

من که پیامتونو خوندم  به فکر رفتم و فهمیدم از اول نباید همچین کاری میکردم وقتی اگه مشکلی پیش بیاد انقدر میترسم و ابروم میره،واقعا ممنون از اینکه هوشیارم کردی🥲🩷

پریودیه چون بدنت آروم نیست خون به صورت لخته میاد از استرس زیاد اینجوری شدی

غیر از لخته هم هستا حالت پریودیه خب شیش هفت روز شده اینطوریم دو سه روز اول روزی یبار لکه خونی میدیدم بعدش دو سه روز کلا نوار‌گزاشتم حالت پریودی بود ولی حجمش‌کمتر بود لخته هم بود یکم،دیروز کلا ندیدم،باز امروز همونطوریه

اخه من پریودم همش پنج روز بیشتر طول نمیکشید😭خیلی میترسم میخوام خودمو بکشم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غیر از لخته هم هستا حالت پریودیه خب شیش هفت روز شده اینطوریم دو سه روز اول روزی یبار لکه خونی میدیدم ...

نه نه ببین چون استرس داری و درست حسابی پریود نشدی اینجوری میشی چند روز بگذره درست میشه نگران نباش اصلااا ببین اگه حتی یه درصدم باردار بودی تا الان باید بیبی چک نشون میداد ولی اصلا ربطی به بارداری نداره واسه استرس اینجوری شدی خودش درست میشه 

من که پیامتونو خوندم به فکر رفتم و فهمیدم از اول نباید همچین کاری میکردم وقتی اگه مشکلی پیش بیاد ان ...

خواهش میکنم گلم ببین تا همه چیز رسمی نشده با کسی وارد رابطه نشو به پسرا هیچ اعتمادی نیست حتی لحظه آخرم میزنن زیر کارشون و باعث آسیب رسوندن به خودت میشه پاکی خودتو خراب نکن 💞🌱

یعنی دوباره ازمایش بتا ندم؟🥲خیلی میترسم خیلی🥲

نه عزیزم لازم نیست آزمایش بدی ولی اگه خودت راحت نیستی باز یه آزمایش بده خودتو راحت کن از فکر و خیالش ولی من که میگم نیست چون طبق توضیحاتت یه درصدم احتمالش وجود نداره

نه عزیزم لازم نیست آزمایش بدی ولی اگه خودت راحت نیستی باز یه آزمایش بده خودتو راحت کن از فکر و خیالش ...

ده روز پیش ازمایش داده بودم یعنی از چن نفر پرسیدم میگن همونه تغییری نمیکنه الانم باز خون میبینم

نترس برو باز آزمایش بده اگه نبود دیگه کلا بیخیالش شو

دو سه روز صبر میکنم یک ماه از تایم پریود قبلیم بگذره میرم🥲از استرس شبا نمیخوابم ،از ی طرفی این خون ریزیم هی قطع میشه هی دوباره میاد خیلی عجیبه برام

نگران نباش چیزی نیست من که میگم نتیجه آزمایش منفیه

مرسی عزیزم خیلی راهنماییم میکنی این چن روز،ایشالا همینطور باشه چون یک درصد اگه چیزی باشه من نه شرایط دارم نگهش دارم نه سنم به  بچه بدنیا اوردن میخوره،هم ابروم میره،هم مامانم سکته میکنه اگه چیزی باشه من زندگی خودم‌ به پایان میرسونم فقط همین.