2777
2789
عنوان

میترسم

254 بازدید | 35 پست

یک ماه پیش من رابطه داشتم ،دخول نبوده،حتی اون نزدیکی هم ریخته نشده،بعد اینکه۲۵تیر تایم پریودم بود،یک هفته قبلش سه چهار بار بیبی چک زدم منفی بوده،

بعد که تایم پریودم شد یازده روز بعد تاریخ پریودم که پریود نشدم رفتم ازمایش خون دادم بتا چهار بود،چون خیلی استرس شدید داشتم شبا نمیخوابیدم از استرس اینکه باردار باشم،حتی غذا هم نمیخوردم از ترس،بعد از اینکه بتا دادم ،ده روز بعد اینکه بتا دادم یعنی بیست روز از زمان‌ پریودم گذشته بود،خون میدیدم،لخته هم میومد حالت پریودی داشت،اینم بگم قطره ویتاگونس گرفتم چن روز خوردم بعدش اینطوری شد،الان حدودا پنج شیش روزه خون میاد شبیه به پریوده ولی حجمش خیلی خیلی کمه،میرم  دستشویی هم میاد لخته میریزه،ولی میترسم چرا حجمش کمه؟بخاطر استرسه؟یا ممکنه باردار باشم خداییی نکرده؟بخدا دارم سکته میکنم راهنمایی کنید.عکسشم گزاشتم همین الانم  ازم لخته میاد ولی خیلی کمتر از پریودای قبلیمه😭😭😭😭😭😭

چون اولین بارم بوده که اینکارو میکنم نمیدونم چی به چیه😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا داری گند میزنی به وجود خودت تا وقتی کسی همسرت نیست چطور میتونی باهاش رابطه داشته باشی ؟استرس باعث خیلی چیزا میشه و این طور که معلومه از استرس زیاد پریود نمیشی 

اشتباه کردم پشیمونم(:😭

عیبی نداره تو‌ باردار نیستی یه بیبی چک دیگه بزن منفی بود دیگه به حالت عادی خودت برگرد اینقدر به خودت استرس نده واست خوب نیست بزار بدنت روال عادی خودشو بگیره تا پریود بشی و در آخر یه تاپیک دارم راجب این چیزا صحبت کردم دوست داشتی ببین گلم 

من باز تاپیکتو خوندم اصلا به هیچ‌وجه احتمال بارداری وجود نداره

خدا خیرت بده که به جای اینکه سرزنشم کنی راهنماییم کردی،نه قصدش ازدواجه ولی من خودمم فعلا نمیخوام ازدواج کنم میخواستیم شرایطمون اوکی بشه بعد،بعدشم دوساله باهم دوستیم،اولین بار بود که اینکارو کردم انقدرم ترسیدم که دیگه نمیکنم اصلا

عیبی نداره تو‌ باردار نیستی یه بیبی چک دیگه بزن منفی بود دیگه به حالت عادی خودت برگرد اینقدر به خودت ...

اخه اللن پنج شیش روزی هست خون ریزی همین حالتی دارم لخته اینا میومد ،یعنی این پریودم نبوده؟گفتم شاید چون استرس داشام خون پریودم کم شده😭🥲

خدا خیرت بده که به جای اینکه سرزنشم کنی راهنماییم کردی،نه قصدش ازدواجه ولی من خودمم فعلا نمیخوام ازد ...

عزیزم من کی باشم بخوام سرزنشت کنم خوشگلم فقط عقیده ام اینه اگه بخوای همچین رابطه ای داشته باشی باید از روی عشق و علاقه خودت باشه نه ترس که اینجوری هورمون بدنت بهم بریزه برگرد به حالت عادی خودت بزار بدنت آروم باشه تا روال عادی پریودی رو داشته باشی 

اخه اللن پنج شیش روزی هست خون ریزی همین حالتی دارم لخته اینا میومد ،یعنی این پریودم نبوده؟گفتم شاید ...

پریودیه چون بدنت آروم نیست خون به صورت لخته میاد از استرس زیاد اینجوری شدی