2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نصف روز بخیسونش با آب ولرم تو اون زمان که خیس میخوره یکی دوبار آبشو عوضم بکن بعد بریز تو دستمال جایه گرم نه اونقدر زیاد تو 24ساعت یه زمانی رو مشخص کن مثلا صبح و شب از جایه گرم درار پارچشو باز کن با آب ولرم بشورش پارچه رو تکون بده تا جابجاشن بعد دوبار بپوشونش آبش که رفت بزار همون جایه قبلی چند روز اینکار انجام بده ریشه هاش که کاملا بلند شدن همون روش شستنو انجام بده بریز تو ظرف مورد نظرت پارچه نخی که قبلا خیس کردی بزار روش بازم یه زمانی رو براش بزار تا گندما شسته شن تا آب زردش دور ریختشه دوباره سرشو بزار پارچه اگه خشک شد بپوشونش یه چند روز اینکارو کردی جونه هاش زد شد اومد بالا دیگه به سبزی میزنه دیگه سرشو نذار فقط همون شستن ریشه رو با آب ورم انجام بده وقتی جوانه ها از زردی درامد سبز شد دیگه باید بزاریش بیرون تو فضایه بدون گرمایه اتاق تا خوب رشد کنه همین 

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

جای گرم و پر نور بزار

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊