2777
2789
عنوان

خیانت

735 بازدید | 55 پست

توی تایپیک های قبلیم از زندگی بی ارزشم گفتم

مادرم به پدرم خیانت کرد ، هر روز با چشای خودم شاهد حرف زدن مادرم با افراد غریبه حتی درباره رابطه جن*سی بودم 

اما می‌ترسیدم به پدرم بگم

تا بلاخره خودش مچشو گرفت 

الان دو ساله از هم جدا شدن اما اون حس مادرانه رو من نمیتونم از وجود مامانم پاک کنم چون دوسش دارم

ولی متاسفانه نه پدرم از لحاظ مشکلات روانی حال خوبی داره نه مادرم

نمیدونم تقدیر چیه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر جا که میشینم باید از ذات بد خانواده مادرم بگنمامانم حتی به منم رحم نکردتوی آشنا و فامیل پر کرد دخ ...

الهی بگردم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
تک فرزندی

یکی و دارم که هزار بار برای بع دنیا آوردنش بع پدر مادرم لعنت میفرستم یه داداش 11 ساله که از این دعوا ها و جنگ ها فقط یع گوشه میشست و تماشا میکرد و افسرده میشد

بعضیا کلمه مادر حیفشون 

عیب نداره همه ما پدر و مادر آسمونی داریم که خیلی بهتر از این پدرو مادرای به درد نخور زمینن

بگو حضرت علی و خانم حضرت زهرا برات پدری و مادری کنند میبینی که چقدر قشنگ زندگیت تغییر میکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
یکی و دارم که هزار بار برای بع دنیا آوردنش بع پدر مادرم لعنت میفرستم یه داداش 11 ساله که از این دعوا ...

عزیزمم 

تو تنها نیستی تو داداشتو دازی خیلی باهاش رفیق باش

فک کن مامانسی

فکر مامانتو بنداز بیرون 

در حال جنگیدن با زندگی...

یکی و دارم که هزار بار برای بع دنیا آوردنش بع پدر مادرم لعنت میفرستم یه داداش 11 ساله که از این دعوا ...

آخی عزیزم چه وضعیت غم انـگیزی🥺💔

لطفا حواست به داداشت باشه به راه بد کشیده مشه😥

مادرت مسبب تمام این بدبخیتاس کاش وجدان داشت

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

خاک تو سرهمچین مادریکاش این اذما لیاقت مادذشذن رو نداشته باسن

منم همینو میگفتم اما الان هر کاریم بکنم نمیتونم از مامانم دل بکنم خیلی دوسش دارم 

بار ها با بابام دعوام شده و خواسته از ساختمون پرتم کنه پایین که با مامانم ارتباط نداشته باشم اما نتونستم که الانم آواره ام

عزیزمم تو تنها نیستی تو داداشتو دازی خیلی باهاش رفیق باشفک کن مامانسیفکر مامانتو بنداز بیرون

داداشم اصلا حس وابستگی و پدر مادری بهشون نداره چون از اولم خودم بزرگش کردم

منم همینو میگفتم اما الان هر کاریم بکنم نمیتونم از مامانم دل بکنم خیلی دوسش دارم بار ها با بابام دعو ...

تقسیر خودته

نکنه خدای نکرده ذات مامانت تو بدنت باشه و...

مامانی که همچین بدی ب بچها و شوهرش میکنه جاش هیچ جا نیس

اگه بدی هاشو کنطقی بفهمی و خودتو ب اون راع نزنی ازش بدت میاد

در حال جنگیدن با زندگی...