2821
2789
عنوان

کادو تولد

50 بازدید | 3 پست

چند روز دیگه تولد دختر خالمه ۱۵ سالمونه راستش هر هفته ۱ بار همدیگرو میبینیم ولی راهمون دوره تاحالا برای تولد پیش هم نبودیم من عروسک درست میکنم پارسال عروسک دادم بهش یا یه بار مداد رنگی و ... کلا چیزای کوچیک بهم میدیم نه در اون حد

امسال بنظرتون چی بدم؟ عروسک بدم تکراریه؟ مثلا توی یه باکس عکسامونو چاپ کنم با عروسک و تزئینات یا با ربان دسته گل بسازم؟ اگر ایده دیگه ایم دارین بگین لطفا 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

عزیزممم براش ساعت بگیر یا دوتا عروسک ست رفیقونه داخل یه باکس

مرسی♡گل با ربان قدیمی شده؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792