2777
2789

ببخشید یه سوال 

فردا میخوام برم لیزر با همین دستگاه الکساندرایت این دستگاه کلا فولیکول میسوزونه یا موهارو تو خواب میبره 

یه سوال دیگه اینکه میگن موباید نازک نباشه خب ساعد دست هیچ وقت که موهاش مثل پا نیست درسته؟ در صورتی لیزر نمیگیره که مو طلایی یا بور باشه درسته؟ 

الان نمیدونم ساعد رو بزنم یا نه

ممنون میشم جواب بدید  استرس گرفتم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موی کرکی مثل ساعد نباید لیزر بشه چون بعد باید یک دوره بری تا ضخیم بشه مثل دست و پا، بعد یک دوره دیگه ...

یعنی چی یک دوره بری 

من اخه میخواستم از انگشتام باشه تا ارنج نمیشه بزنم؟

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

اگر ساعد دستت موهاش نازک و نرمه نه نزن 

بعدا هیچ دستگاهی ریشه مو از بین نمیبره کلا لیزر هم باید بری یه مدت بری میری تو شارژ مثلا دوماه یکبار بعد سه ماه یکبتر بعد ۶ ماه یکبار ولی این نیست ریشه مو کلا از بین ب ه دیگه نری

عزیزم اگه کارشون درست باشه قبل لیزر خودشون بررسی میکنن و میگن این ناحیه رو میشه لیزر کرد یا نه ، یوق ...

حتا اگرم شیو کنم خودشون متوجه میشن؟

یعنی چی یک دوره بری من اخه میخواستم از انگشتام باشه تا ارنج نمیشه بزنم؟

یعنی باید انقدر بری تا مثل دست و پا ضخیم بشه تا بعدش لیزر جواب بده روشون.

اگه مو نرمه نه نزن

منم قسمت شونه‌هام نرم و کرکی بود. لیزر کردم‌ داغون شدم تا بالاخره موهاش کم شد

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

اگر ساعد دستت موهاش نازک و نرمه نه نزن بعدا هیچ دستگاهی ریشه مو از بین نمیبره کلا لیزر هم باید بری ی ...

میدونم منم نمیخوام ول کنم مشکلم اینه معنی موی نرم رو نمیدونم خب موهای مچ تا ارنج مثل پا نیست که

میدونم منم نمیخوام ول کنم مشکلم اینه معنی موی نرم رو نمیدونم خب موهای مچ تا ارنج مثل پا نیست که

وقتی موی دستتو میزنی ریشه موها معلومه؟ اگر اره بزن اگر نه نزن

ببین من ادم میشناسم به کرک بدنشم حساس بوده لیزر کرده ضخیم شده تا بتونه جواب بگیره اونم در نیاد😁

جاهایی که موست تنت نرمه و موهاش کرکی یعنی سالی یه بارم شیوشون نمیکنی زیادی نزن و اینکه لیزر کلا مورو از بین نمیبره باید بعد تعداد جلساتت که کامل شد سالی دوبار بری شارژ حداقل تا موهات در نیاد باز ولی خب مو ریزش داره و در نمیاد دیگه درست 

من 10 جلسه رفتم جواب نگرفتم موهامم  ضخیم بود

م های بازوهای کرکی بود اصلا مشاوره نداد زد اونارو

هم داغون کرد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
جاهایی که موست تنت نرمه و موهاش کرکی یعنی سالی یه بارم شیوشون نمیکنی زیادی نزن و اینکه لیزر کلا مورو ...

از انگشتام میخوام تا ارنج نه همیشه میزنم موهای این قسمت هارو واسه این باید بگم ساعد درسته؟ یا ساق😂