2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله جانم

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

بله جانم

رفیق م تو بدترین سرایت تنهام گذاست سرمنده(( درد عادتماهانه)) گرفته بودم سرمم گیجمیرفت  منو میبره خونه مادرس بعد خودس میره پی خوس گذرونیس پیس رفقای دیگیش 

میرع مراسم 

یه ذره که بهتر سدم میرم پیش 

میگه به من ربتی نداره حالت بد سد باباتو بگو 

رفیق م تو بدترین سرایت تنهام گذاست قلبم درد گرفته بود منو میبره خونه مادرس بعد خودس میره پی خوس گذرو ...

الهی بگردم

خودت رو ناراحت نکن

البته کاملا بهت حق میدم که ازش دلخور باشی

دلیل خاصی داشت کارش؟

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

بیخیالی نصبت به من بیمحلی

چند وقته دوستین؟

به کسی که بهت بی محلی میکنه خب بی محلی کن

غیر این آروم نمیشی