2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از مشاور گذشته باید طلاق بگیرم ولی شرایط مالیم خوب نیست مستقل بشم

مشاور به بهبود حالیتون کمک میکنه

باعث تخلیه ی اون انرژی های منفی میشه 

و زخم هاتون رو ترمیم میکنه

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
نه از مشاور گذشته باید طلاق بگیرم ولی شرایط مالیم خوب نیست مستقل بشم

کار کن 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

مشاور به بهبود حالیتون کمک میکنهباعث تخلیه ی اون انرژی های منفی میشه و زخم هاتون رو ترمیم میکنه

چندبار مشاور تلفنی صحبت کردم ولی نتیجه اش رضایت بخش نبود خانم مهربونی بودن ولی متوجه شدم راه حلم طلاقه

INTP(منطق دان)

مهریت چقدره چرانمیگیری ازش جدابشی چطور شوهرتو بابقیه میتونی تقسیم کنی

چیزی به اسم خودش نیست اگرم بخام بگیرم باهام بدرفتاری میکنه آزار روحی میده منو منم که جایی ندارم برم 

INTP(منطق دان)

چندبار مشاور تلفنی صحبت کردم ولی نتیجه اش رضایت بخش نبود خانم مهربونی بودن ولی متوجه شدم راه حلم طلا ...

اصلا نتیجه رو کاری نداریم 

اول باید اون احساسات و هیجانات آسیب دیده تون ترمیم بشه 

امیدوارم که بهترین ها براتون رقم بخوره💙

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
اصلا نتیجه رو کاری نداریم اول باید اون احساسات و هیجانات آسیب دیده تون ترمیم بشه امیدوارم که بهترین ...

آهان نمیدونم شرایطش پیش بیاد یه مشاوره حضوری میرم ممنون که توصیه کردین

INTP(منطق دان)