2777
2789

منم مثل شما💔. بین عشق و نفرت و بین رفتن و موندن موندم کاش حامی داشتم . یادمه ی بار پدرم زد تو گوشم بجای حمایت که چرا شوهرتو انتخاب کردی که الان باهات اینطور رفتار کنه جوری اون لحظه مظلوم بودم که شوهرم ب بابام گفت برای چی میزنیش بلند شد حمایت کرد💔

منم مثل شما💔. بین عشق و نفرت و بین رفتن و موندن موندم کاش حامی داشتم . یادمه ی بار پدرم زد تو گوشم ...

من اولین بار که بهشون گفتم شوهرم خیانت کاره بابام منو برد تو ماشینش بهم  گفت انتخاب خودت بوده با لباس سفید رفتی با کفن میای خونم 💔البته جمله آخرشو قبل عروسیمون گفته بود جلوی بقیه

INTP(منطق دان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان نمیدونم شرایطش پیش بیاد یه مشاوره حضوری میرم ممنون که توصیه کردین

سلامت باشین 

میدونین وقتی کسی خیانت میبینه انگار سوگی رو تجربه میکنه 

و خب طبیعتا ب آدم فشار میاد 

بنظرم مشاور ِ خوب میتونه خیلی موثر باشه ک اون هیجانات منفی تخلیه بشن، 

بنظرم کنارش کتاب های خوب هم میتونه کمک کنه، اهل خوندن کتاب هستین؟ در زمینه ی خیانت و ...

اولین مرحله الان این هست ک خود ِ شما حالتون بهبود پیدا کنه و بعد سر فرصت با منطق در مورد اینکه چطور باهمسرتون رفتار کنین میتونین فکر کنین و با مشاور مشورت کنین 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
من اولین بار که بهشون گفتم شوهرم خیانت کاره بابام منو برد تو ماشینش بهم گفت انتخاب خودت بوده با لبا ...

چقد منی. پدرم ب من قبل عروسی گفته بود هر بلایی سرت اومد حق نداری خونه من برگردی. میدونی چرا چون من نخواستم فامیلا بفهمن دومادش یه ادم پست و خائن خواستم زودتر جمع کنم این قضیه رو برم سر خونه زندگیم. درواقع پیش فامیلام خواستم آبرومون حفظ شه ولی پدرم چیا که ب من نگفت یه روز تو خواب تف کرد تو صورتم💔

خدانکنه عزیز دلم.. میدونی از چی میسوزم بخاطر هکسرم انقد حرف شنیدم خار شدم ولی ن تنها قدرمو ندونست بع ...

یه چی بگم بخدا بیشتر مردا خیانت تو ذاتشونه ولی ممکنه بروز ندن واسه هیچ مردی نباید فداکاری کرد

INTP(منطق دان)

یه چی بگم بخدا بیشتر مردا خیانت تو ذاتشونه ولی ممکنه بروز ندن واسه هیچ مردی نباید فداکاری کرد

دقیقا. من تابستون تصمیم گرفتم اولویت خودم باشم. این همه افسردگی گرفتم کسی ب دادم نرسید حتی همسرم موقع دعوا میگه برو قرصاتو بخور ب حالت کنایه.. حالا تازگیا میگفت از چشمم افتادی💔

دقیقا. من تابستون تصمیم گرفتم اولویت خودم باشم. این همه افسردگی گرفتم کسی ب دادم نرسید حتی همسرم موق ...

شرایط طلاق و مستقل شدن نداری؟مثلا بری سریه کاری

INTP(منطق دان)

شاغلم حق طلاق و هم حق حضانت دارم ولی خانواده اجازه طلاق نمیدن

خانواده منم نمیزارن من میخام وضع مالی خودم خوب شد جداشم تنها زندگی کنم خانوادمم مهم نیستن وقتی ۷۰ساله شدم و پره حسرت خانواده جوابمو میده؟

INTP(منطق دان)