2777
2789
عنوان

لتروزول

138 بازدید | 20 پست

کیا خارجی لتروزول گرفتن من برگی‌۴۰تومن گرفتن روز ۳تا به مدت ۵روز

امپول هاش سی جی هم گرقتم دوتا ۵هزار 

امپولم خارجی گرفتم 

کیا خارجی گرفتن حامله شدن

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

امپولم دوتاش شد ۷۸تومن سری پیش  ایرانی گرفتم باردار نشدم  وقتی هم تزریقش کردم اصلا دلپیچه نداشتم ولی سر این دلپیچه  قشنگ حس میکردم داره رو تخمدانام کار میکنه

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من گرفتم و خداروشکرباردارشدم

وااای عزیزم برای منم دعا کن

بچت چیه ؟

سلام من گرفتم و خداروشکرباردارشدم

بسلامتی خیلی امیدوار شدم برام دعا کن خواهش میکنم

عزیزم اقدامت چه روزایی هست  ؟  فقط دوازده ساعت بعد از امپول؟من سر بچه ام خارجی میگرفتم نتی ...

من ۱۵ساعت بعدش اقدام داشتم  

عزیزم اقدامت چه روزایی هست  ؟  فقط دوازده ساعت بعد از امپول؟من سر بچه ام خارجی میگرفتم نتی ...

دوشب پشت سر هم نزدیکی داشتم

عزیزم خیلی خیلی امیدوار شدم دعا کنین 

عزیزم دکتر برات نوشت یا خودت گرفتی؟ 😟

دکتر برام ننوشت بهش گفتم گفت برو بگیر بزن 

دکتر برام ننوشت بهش گفتم گفت برو بگیر بزن 

آها...

دکتر من بهم این ماه کلومیفن و دگزامتازون و سینال اف داد.

همشون ایرانی بودن. با اینهمه دارو، فقط ۳-۴ تا فولی ۱۳ و ۱۴ داشتم ک دکتر گفت خوب نیست و بهم آمپول HCG نداد. دیگه هم حرفی نزد و نگفت کی بیا مطب...

اگه این ماه باردار نشدم، میتونم سری بعد خودم لتروزول و HCG خارجی بخرم استفاده کنم؟ 😟

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
آها... دکتر من بهم این ماه کلومیفن و دگزامتازون و سینال اف داد. همشون ایرانی بودن. با اینهمه دارو، ...

به منم نگفت حتی دکتر قبلیمم نگفت این ماه با دستیارش هماهنگ کردم  گفت برو بگیر خودم به داروخونه ای گفتم خارجیشو داری گفت اره  خریدم رفتم تزریق کردم

به منم نگفت حتی دکتر قبلیمم نگفت این ماه با دستیارش هماهنگ کردم  گفت برو بگیر خودم به داروخونه ...

آها پس همینجوریم میشه مصرف کرد.

انشاالله ک باردار باشی گلکم 😍😘❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
آها پس همینجوریم میشه مصرف کرد. انشاالله ک باردار باشی گلکم 😍😘❤

مرسی عزیزم من ماه پیش تو هفته پنج طبیعی باردار شدم البته ماه قبلش امپول و قرص کلومفین ایرانی مصرف کرده بودم ولی افتاد