2821
2789
عنوان

کیک ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
من دستور خاصی ندارم کسی ک گفت مثلا سه دقیق چهاردقبقه منم اینکارکردم دستور کوگل خیلی پیچیدن

اون کاربر درست گفتند احتمالا آرد دستور شما زیاده. اگه حرفه ای نیستید فعلا با سعی و خطا عمل نکنید. یه دستور امتحان شده رو اجرا کنید. 

ترنج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم اصلا درست نکردم اینام پرسیدم ازیکی توضیح داد

اردت به نظرم زیاده

اگر برای کیک تولد نمی‌خوای و صرفا کیک عصرانه است از قالب میان تهی استفاده کن 

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

من دیروز درست کردم اتفاقا عالی شد 

2 پیمانه ارد

3عدد تخم مرغ

3چهارم پیمانه شکر 

3چهارم پیمانه روغن مایع

3چهارم پیمانه شیر 

یک قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر 

نصف قاشق غذاخوری وانیل 

همه مواد به دمای محیط برسن 

شکر و تخم مرغ رو حدود 5دقیقه با همزن بزن تا کرمی و کشدار بشه

روغن و شیر و اهسته اظافه کن با چنگال یا همزن دستی مخلوط کن 

ارد و بکینگ پودر و وانیل رو باهم  الک کن  اهسته به مواد اظافه کن و مخلوط کن .ته قالب  رو روغن مالی و ارد پاشی کن .قالب ۲۵ سانتی باشه تقریبا برای این مواد

فر رو هم از قبل گرم کن .حدود ۴۵ دقیقه طول میکشه تا اماده بشه

کیک عصرانه ...قالب باید بخرم پس

اگر لیوان استیل یا لیوانی که مطمئنی نمیشکنه یا کلا یه چیز استوانه نشکن داری چربش کن بذار وسط قالب سادت

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین