2821
2789
عنوان

کیک ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو عزیزم

مواد لازمت

۱ ونیم  لیوان آرد ، ۳ تا تخم مرغ، یک لیوان شیر ، نصف لیوان  بیشتر شکر، یک سوم لیوان روغن مایع ، نوک قاشق بیشتر وانیل ، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، پودر کاکائو به دلخواه ولی خوشمزه اش میکنه

برای تهیه فر قابلمه ای ، که این کیک تو ۱ ساعت با دمای متوسط که نسوزه عالی میپزه واصلا توش خمیر نمیمونه

یه قابلمه کوچیک نچسب  برمیداری توشو روغن مالی میکنی و ارد میپاشی که کیکت راحت دربیاد و میاد🥰این از قابلمه

حالا ۳ تا تخم مرغ میشکنی ، نصف لیوان بیشتر شکرو اضافه میکنی یا نوک قاشق چایخوری وانیل، حالا انقدر هم میزنی با همزن چه دستی چه برقی  تا کرمی و کشدار بشه و دونه های شکر توش نمونه فقط حواست باشه حین هم زدن دورگیری کنی حتمااا که بوی ضهم تخم مرغ نگیره 

وقتی هم زدنت تموم شد اون یک سوم روغن که میشه از نصف کمتر رو به همرا شیر به موادت اضافه میکنی فقط در حدی مخلوط میکنی که موادت با هم ترکیب بشه، 

تو این مرحله یک لیوان ارد رو توی دومرحله به همراه یک قاشق چایخوری بکینگ پودر با الک به موادت اضافه میکنی ، حواست باشه در یک جهت هم میزنی تا وقتی که کیک پخت پفش نخوابه، اگر خواستی پودر کاکائو رو هم توی این مرحله اضافه کن 

حالا موادت حاضره قابلمه اتو بزار روی حرارت کوچیو ومتوسط کن زیرشو موادت رو بریز داخلش و دم کنی بزار تا نیم ساعت اصلا در قابلمه اتو برندار این کار کمک میکنه پف کیکت نخوابه، بعدش میتونی چک کنی ، انقدر میزاری بپزه تا وقتی سیخ چوبی زد مواد به کیکت نچسبه، بعد از پخت که یه کم سرد شد از قابلمه به راحتی برمیگردونی تو ظرف مورد نظرت وتا وقتی کیکت سرد نشده برش نزن

همین گلم ، نوش جانت ،سوالی داشتی در خدمتم سعی کردم کامل گفته باشم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

مامانم درست ویکنه خوب میشه شما دستور بهتری بلدی لطفا بگو دخترم همش میگ درست کن منم خراب میکنم

برات فرستادم عزیزدلم

دیدم عزیزم شات کرفتم خیلی ممنونم

خواهش میکنم گلم نوش جونتون باشه دورهمی هاتون همیشه پر از شیرینی 🤲😘☘💫

دیدم عزیزم شات کرفتم خیلی ممنونم

فقط عزیزمم برای چرب کردن قابلمه نچسبت، اگه از کره استفاده کنی خیییلیی بهتره