2777
2789

آره همین الان زدم 

عکسشو بفرس ببینم فیکه یا اصل

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

کوزارکس هم دارم 

یجوریه 

باید روش مرطوب کننده بزنی 

الان عذاب وجدان گرفتم که چرا ازش استفاده‌ نمیکنم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کوزارکس هم دارم یجوریه باید روش مرطوب کننده بزنی الان عذاب وجدان گرفتم که چرا ازش استفاده‌ نمیکنم

کوزارکس دویست تومان از این که من خریدم گرون تر بود 

ولی چون نداشتن منم صورتم خشکه دیگه خریدم 

من دختر خاله م دکتره میگه صورتت رو به محصولات گرون عادت نده اگه یه مدت نزنی صورتت کلا می‌ریزه پایین

کوزارکس دویست تومان از این که من خریدم گرون تر بود ولی چون نداشتن منم صورتم خشکه دیگه خریدم من دختر ...

من که دیگه عادت دادم تموم شد😐😐

چون ایرانیا همین قیمتن دیگه

من اصلا راضی نبودم آبرسانی خوبی نداشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان بنظرتون کدومش بهتره خوب کردم نوتروژینا خریدم یا نه

چرا اینقدر وسواس داری🤣

اره من کوزارکس هم دارم. تاثیر ندیدم

نوتروژینا بهتره الان راضیم

کوزارکس هم دارم یجوریه باید روش مرطوب کننده بزنی الان عذاب وجدان گرفتم که چرا ازش استفاده‌ نمیکنم

رو همه ابرسانا باید مرطوب کننده زد عزیزم ، تا جذب شه

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉