2777
2789
عنوان

از الان کسی واسه کنکور شروع کنه

148 بازدید | 15 پست

میتونه فیزیوتراپی بیاره؟

ن که شروع نکرده باشم فقط زیست دهمو خوب پیش بردم ۴ فصلشو خوندم تا الان 

بقیه درسا خیلی کم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بر حسب تجربه بگم کسی این سوال بپرسه هیچی نمیاره

خودتو درگیر نکن 

بشین بخون از ته دلت جون بکن اونوقت میبینی میشه یا نه

فعلا به نشدن فک نکن هنوز تایم زیادی داری

هرچند دورتر ز کسان آرمیده‌تر .

بر حسب تجربه بگم کسی این سوال بپرسه هیچی نمیارهخودتو درگیر نکن بشین بخون از ته دلت جون بکن اونوقت می ...

اره من خودمم ازین سوال بدم میاد 😂

مشکل همینه من الان بخونم ۶ ساعت بیشتر حوصلم نمیکشه😑

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم همینم🥲😂خاموشش کن من خودم نزدیک دو ماه خیلی کم استفاده کردم نسبت به قبلمنتیجم بهتر شد

کنکوری بودی امسال؟

نتیجه چجوری بود

اصلا خوب نبود امیدم به فرهنگیانه

بنظرت من گوشیمو چیکار کنم

مگه فقط شکسته بشه تا حواسمو پرت نکنه

اصلا خوب نبود امیدم به فرهنگیانه

موفق باشی

خاموش بده به مامانتمن خرداد خاموش کردم دادم دست همسایمون😂😂😂😂😂

من اوایل خرداد انقدر فشار امتحانا بالا بود اصلا بهش دست نمیزدم

ولی این دو امتحان آخرمون حتی فیلم هم میدیدم باهاش

زبان کل فرجرو فیلم میدیدم فقط از ۷ شب تا ۳ صبح خوندم ۱۸ شدم پرام ریخت😂

من اوایل خرداد انقدر فشار امتحانا بالا بود اصلا بهش دست نمیزدمولی این دو امتحان آخرمون حتی فیلم هم م ...

واییی منم همینم 

یعنی موقع امتحانا عجیب می‌خوندم 

تا استرس نداشته باشم آدم نمیشم