2821
2789
عنوان

مشورت

81 بازدید | 13 پست

من از دست خانواده ام خسته ام، از تعیین تکلیف شدن ها، باید و نباید ها، حق نداری ها، از زدن از خواسته های کوچیک و بزرگم، از فهمیده نشدنم، از متفاوت بود عقاید و خواسته ها، از تهدید شدنم

از اینکه بترسم چی بگم یا نگم

از اینکه بترسم امروز چی ازم سلب میشه و فردا چی

یه دوست دوران دانشجویی دارم که با هم تو خوابگاه میکردیم، اون خیلی وقته مستقل شده خونه گرفته کار میکنه. اینکه برم پیشش و با هم بریم سر کار که تو دینش هم نمونم ایده ی بدیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه کنار نیان چیبخوان تا ابد اسیر نگه دارن منم باید باشم اسیر؟

چن سالته

منظورم اینه ک بلاخره باید اینو بپذیرن وگرنه برات دردسر درست میکنن

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧

چن سالتهمنظورم اینه ک بلاخره باید اینو بپذیرن وگرنه برات دردسر درست میکنن

۲۵

خودش صدبار پدرم گفته خیلی ناراضی ای برو

دیگه بیاد دردسر هم درست کنه توی یه سطح دیگه ای نامرده

۲۵خودش صدبار پدرم گفته خیلی ناراضی ای برودیگه بیاد دردسر هم درست کنه توی یه سطح دیگه ای نامرده

پس بسم الله مستقل شو

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧

نمیتونی بری سرکار همینجا؟

همه کاری مورد تاییدشون نیست

میگن فقط دولتی

دولتی هم آوردنش رقابت با هزارنفره

شاید تا ابدیت نتونستی و دستت موند تو گل

جدای از این، تو قسمت رزومه سابقه ی کاری و مدرک کارگاه و ... مرتبط با رشته ات امتیاز داره

ممکنه یه نفر یه گونی فقط مدرک جمع کرده باشه، ولی من چون باهاشون خوب نیستم حتی نمیگم فلان کلاس رو باید برم یا بهمان چیز

چون حضورشون تو زندگیم یعنی تباه شدنم، و با اینقدر پول گرفتن خودم رو دارم بیشتر میندازم تو چاه

2824
2823
2791
2779
2792