2777
2789
عنوان

•بیاین نیت کنین•

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌نیت کردم ممنون

صاحب ارجمند فال،به آنچه دل بسته اید از روی احساس و عاطفه بوده نه از روی شعور و منطق پس می بایست بیشتر آن را بررسی کنید،دنبال احساس مطلق بودن برای شما مشکلاتی به وجود خواهد آورد که در آن صورت انشاالله موفق خواهید شد.

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

به نیت ایندم❣️

دوست عزیز،مشکلی که شما دارید راه حل آن در خود شماست،با از خودگذشتگی و اهمیت دادن به دیگران و حقوق آنها مشکل حل میشود،حس بدبینی را در خود از بین ببرید و دوستان خود را نرنجانید.

من آیدام نیت کردم

دوست گرامی،خوشا به حالتان!

با این دل نرم و زیبایتان شما به یک هدف عالی و بسیار ارجمند دلبسته اید.عشق به زندگی از سر و روی شما می طراود.در هر جاده ای که پای میگذاری خطراب بسیاری نهفته است،باید با آن ها مقابله کنی،تنها نوری که راه را به شما نشان میدهد عشقتان است.

نیت کردم ❤️

صاحب ارجمند فال!

خود را برای یک آزمایش آماده کنید و به نکات زیر توجه داشته باشید

۱-ار غم و غصه بپرهیزید و شاد باشید

2-به توانمندی های بدنی تکیه نکنید

3-کسی را نرنجانید و او را اذیت نکنید

4-از دشمن و حریف خود غافل نشوید

5-تا آنجا که میتوانید به نیازمندان کمک کنید تا مورد لطف خداوند قرار گیرید.

برا منم میگیری لطفاً...

نیت کردم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!