2777
2789
عنوان

•بیاین نیت کنین•

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 94 پست
نیت کردم ممنونم عزیزم

ای گرامی

آنچه به دنبال آن هستید بسیار ارزشمند و عزیز است و آن چنان شکوه و عظمتی دارد که هرکس را به خود علاقمند میکند.برای رسیدن به آن باید صبر داشته باشید و با اراده اقدام کنید.با دوراندیشی از وسوسه بدخواهان در امان بمانید.رازدار،صبور و پشتکاردار باشید.

اینم نتیجه فالتون خدمت شما✨

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

نیت کردماز الان ممنون

صاحب ارجمند فال،به شما به واسطه عشقی چنین عنیق و ارادتی استوار تبریک میگوییم.خود را برای یک شادمانی و جشن آماده کنید.موفقیت شما در پایداری و ثابت قدم بودن و دوری از تا امیدی است.ارتباط روحی و قلبی خود را با خداوند قطع نکنید چرا که جواب بسیاری از پرسش های خود را به زودی دریافت خواهید کرد و از تردید و دودلی بیرون خواهید آمد.

اینم نتیجه فالتون خدمت شما✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیت کردم با گریه 😭💔

ای عزیز،در روزهای آینده خبری بسیار خوشحال کننده از جایی که فکرش را نمیکنی به تو خواهد رسید و آینده تو را دچار تغییر و تحول میکند،سعی کن برای مشورت با اهل آن مشورت کنی و راز و هدفی را که در دل دارید تا موقع عملی شدن آن را با کسی درمیان نگذار،این نکته را باید یادآوری کنم که هرکسی از شادی شما شاد نخواهد شد و نیز هر که بدی کرد در اندیشه انتقام نباشید.

اینم نتیجه فالتون خدمت شما..غصه نخور عزیزم،انشاالله که خیره🥲✨

ای صاحب فال،آخر روزهای سختی و نا امیدی به پایان خواهد رسید.امیدوار باش در پی این روزها،لحظات خوشبختی ...

ممنون ازت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ممنون میشم واسه منم بگیری💔🥺

صاحب گرامی فال.هرچه که در این دنیا میباشد سرگرمی و بازیچه ای بیش نیست و نباید زیاد به آن توجه داشت،اصل و ریشه زندگی مهربانی و محبت است که اگر در رفتار و کردار شخصی باشد مانند یاقوت میدرخشد،پ او را در این دنیا و سرای آخرت به آرامش میرساند،تحکیم و خلوص داشتن در روابط خود با پروردگار باعث خواهد شد که از خطاها دور و توبه کنی.

اینم نتیجه فالتون خدمت شما..انشاالله به زودی همه چی حل میشه.✨