2777
2789
عنوان

•بیاین نیت کنین•

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صاحب ارجمند فال!ایام ناراحتی و هجران به سر رسیده است.و شما به عشق خود خواهید رسید و باید شکرانه آن ر ...

💋🙏🏼

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
لطف میکنی نیت کردم🙂

صاحب گرامی فال

شما در انتظار فرصتی هستید تا که فکر خود را به مرحله اجرا در آورید اما سنگ های بزرگی جلوی پای شماست باید با تعلق آن ها را برطرف کنید.

از دورویان و متملقان دوری کنید.هرگز دروغ نگویید اما به یاد داشته باشید که هر سخن راست را نباید گفت.

اینم نتیجه فالتون خدمت شما✨

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

من

شما ای عزیز

به دنبال کسی میگردید که به حرف دلتان گوش کند و با حرف های خود مرهمی بر زخم دلت بگذارد و باید اعتماد کامل به طرف مقابلت داشته باشید.اخیرا احساس میکنی که سختی هایت بیشتر شده است.اما این شرایط پایدار نمیباشد.سختی های ظاهری شما را میسازد و آینده ای بهتر را در مقابل شما پایدار میکند.

نیست کردم عزیزم ممنون میشم برای منم بگید

ای صاحب فال،ظاهرا در زندگی برای رسیدن به مقصود خود به این در و آن در میزنید،باید به شما گفت که کسی جز خداوند نمیتواند مشکل شما را حل کند و کمتر از دیگران طلب کمک کنید چه بسا بعضی ها اگر دیگران بفهمند که به آنها نیازمند هستید متاسفانه کمتر به شما ارزش قائل میشوند.

با توکل به خداوند به تلاش خود ادامه دهید،شما مشخصات ارزشمندی دارید که لازم است قدر خود را بدانید،شما به آرزوی خود میرسید.

نیتم زیادهولی بهم مرتبطن، برای خونه‌م ب مشکل مالی بر نمیخورم؟

صاحب ارجمند فال!

به نظر میرسد که ایام به کار و روزگار بر وفق مراد است،انشاالله که در آینده هم همینطور باشد،فکر و سپاس کردگار را به جای آور که خداوند متعال تورا از یاد نبرد،اگر از دستت بر میآید به دیگران کمک کن و گره از کار آنها بگشا.

میشه برا منم بگیری لطفا🥺

ای صاحب فال

ظاهرا آنچنان مشکلات به شما فشار آورده که قصد ترک شهر و دیار خود را کرده اید،چنانچه قصد تحصیل ندارید و یا خطر جانی شما را تهدید نمیکند از سفر کردن خودداری کنید،بار دیگر تصمیمات خود را مورد بررسی قرار دهید و نگاهی صمیمانه تر به زندگی داشته و آرامش خود را حفظ کنید.

ی نیتم تو دلم کردم اگر میشه اینم بگیر

ای صاحب فال،آخر روزهای سختی و نا امیدی به پایان خواهد رسید.امیدوار باش در پی این روزها،لحظات خوشبختی خواهد آمد.باید به رحمت خداوند امیدوار باشی.برای تهذیب نفس و ایجاد ارتباط بیشتر با حضرت حق تلاشت را بیشتر کن و وقتی که آنگونه که لازم است خود را آماده دیدی رازهایی برایت آشکار خواهد شد.