2777
2789
عنوان

دعوای قبل عروسی

3404 بازدید | 71 پست

سلام حالم خیلی بده،تورو به خدا قسم هر کی میخونه واسه دل شکستم دعا کنه،قرار بود فروردین عروسیمون باشه همه کارام انجام دادیم،همه ی فامیلم میدوننن اما دیروز دعوای بدی بینمون شد و خونوادش بدترش کردن،بابامم زنگ زد به دامادشون که بیاد وسایلمو ببره واسشون و همه چی تموم شه،شوهرم خیلی حرفای بدی زد،منم بد جوابشو دادم، زندگیم الکی الکی از هم پاشید،خیلی زشت میشه توو فامیل و آشنا،اما حرفاش یادم میاد حالم ازش به هم میخوره و میگم همون بهتر جدا بشم،دیروز میخواست بره سر کار،یه شهر دیگه،تا دو هفته،با منو خونوادم خدافظی نکرد،واسم دعا کنید،ممنون😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوا كه برا همه پيش مياد عزيزم مخصوصا دم عروسي استرس ادم زياد ميشه چرا به خانواده ها منتقل كردين؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

منو بگو یه روز قبل عروسی دعوامون شد و همه چی به هم ریخت و مهمونا کنسل و استرس و گریه .... و دیگه تنها راه طلاق بود

که همون شبش حل شد و صبحش با چشمای پف رفتم آرایشگاه و بهترین روز زندگیم بدترین شد برام

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن