2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
ببخشید با دخترتون صحبت کردید که مکالمه رو هم پوشش میده این دوره ۵ ترمه یا نه؟

سلا مادرم گفتن با شما صحبت کنم اون‌موقع که من می‌رفتم اصطلاحات رو یاد میدادن  با کلمات کاربردی و گرامر‌ها‌رو.

ولی جداگانه اسپیکینگ کار نمی‌کنند، برای اسپیکینگ کلاس‌ جدا داشتند که من شرکت نکردم.

بیشتر آموزش به صورت فایل صوتی و ویدیو و فایل هست که دو روز در هفته براتون ارسال می‌شه.

اخر هفته یک روز به صورت ویدیو کال ۱۰ جمله‌ای که باید به عنوان تکلیف به انگلیسی ترجمه می‌کردید، یکیش رو از شما می‌پرسند و غلط هاتون رو بررسی می‌کنند.

قبلاً روش کلاس‌ها به این صورت بود ولی باز به استاد پیام بدید  راهنماییتون می‌کنن.

سلام رفقا 

سلا مادرم گفتن با شما صحبت کنم اون‌موقع که من می‌رفتم اصطلاحات رو یاد میدادن با کلمات کاربردی و گرا ...

سلام عزیزم بهشون پیام دادم همین حرف شما رو زدن،با دوره شون میشه همزمان خودم فیلم ببینم و کتاب بخونم،speaking رو تقویت کنم؟کلا دوره شون توی مکالمه هم به درد میخوره؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.