مرسی خیلییی لطف کردین🙏🏻❤️هفته ای چند جلسه کلاس دارن؟
خواهش میکنم ❤️فیلم آموزشی بهت می ده ولی گفتم روش آموزشش خیلی خوبه و شیرینه یک روز در هفته رفع اشکال دارین بهش پیام بده تلگرام یا واتساپ روشش برات توضیح می ده الان دختر من داره برای آزمون آیلتس آماده میشه البته ب ای آیلتس این کلاس ها کافی نیست و کلاس های خاص خودش و داره موفق باشی 🌷
مرسی😍انشاالله دختر شما هم موفق بشن❤️درحدی هست که مکالمه رو درحد عالی کار کنه؟و گرامر هم متوسط به با ...
مرسی عزیزم آره هر دو رو عالی یاد می ده خیلی اصطلاحات جدید یاد می ده و تو گرامر یه نکات ریزی بهت یاد می ده که شاید قبلا نشنیده باشی همه نکات و می گه در حالی که خسته کننده نیست
راستی در مورد زبان نصرت هم دیدم پرسیده بودی من خودم کامل دورش و گوش کردم خیلی کمکم کرد و من و به زبان علاقمند کرد اونم خیلی خوبه یه تجربه ای که راجبش دارم اینه که زمان هر جلسه حدودا سی دقیقه است اوایل من خسته می شدم حوصله نمی کردم نیم ساعت گوش کنم تصمیم گرفتم که گوش کنم ولی تو زمان کمتر مثلا یه جلسه نیم ساعته و تقسیم کردم به سه قسمت دوازه دقیقه ای و کم کم که بهش عادت کردم دیگه دوست داشتم هر جلسه رو کامل گوش کنم و اینطوری بود که موفق شدم همه نود جلسه رو گوش کنم🤭
راستی در مورد زبان نصرت هم دیدم پرسیده بودی من خودم کامل دورش و گوش کردم خیلی کمکم کرد و من و به زبا ...
وااای آره🙈مکالمه تون به حد خوبی رسید؟چون هدفم مکالمه هست برنامه خودم این بود ۹۰ جلسه رو تموم کنم بعدش فیلم به زبان اصلی ببینم تا اوکی شم اما بعدش فکر کردم نصرت شاید خوب نباشه..اگر شما نتیجه گرفتین همون رو ادامه بدم،تا جلسه ۵ کار کردم
من آموزش نصرت و دوست داشتم چون وقتی گوش میکنی ترست از زبان میریزه تو ذهنت بهش فکر میکنی ولی آموزشش محدوده و خیلی اصولی نیست و لغات زیادی یاد نمیگیری مخصوصا اصطلاحات که امروزه خیلی مهم تره اگه بخوای با نصرت پیش بری باید خودت خیلی همت کنی از نظر من برای شما که جوونی و ذهنت بازه بهتره کلاس اصولی تری رو بگذرونی
خواهش می کنم عزیزم به دخترم می گم اگه بشه خودش بهت پیام بده شاید بهتر بتونه راهنماییت کنه البته حتما خودت می دونی زبان فراره و ما چون تو محیط نیستیم باید حتما فیلم و کتاب به زبان اصلی ببینیم و همیشه در حال یادگیری باشیم تا فراموش نکنیم و گوشمون به شنیدن عادت کنه
خواهش می کنم عزیزم به دخترم می گم اگه بشه خودش بهت پیام بده شاید بهتر بتونه راهنماییت کنه البته حتما ...
وااای مرسی😍❤️درست میفرمایید اگر دخترتون راجع به کتاب و فیلم هم راهنماییم کنه ممنون میشم❤️❤️چون دیگه میخوام کلاس شون رو شرکت کنم اگر مکالمه رو خوب باشه✨️