2777
2789

بچه ها من عقدم شوهرم تا میخواستم دهنمو واکنم که از فلان رفتارش ناراحتم تهدیدم میکرد به جدایی تهدید میکرد که منو نمیخواد و رابطمونو میگفت تموم میکنم 

منم دهنمو میبستم همیشه ی خدا قهر بود انتظار داشت من برم منت کشی 

هیچ وقت مشکلمون حل نمیشد چون تهدید سکوت و قهر میکرد 

منم دیگه خسته شدم  رفتم مهریه و نفقه گذاشتم اجرا 

فردا اولین جلسه دادگاهِ وکیل خودش میره 

ولی بچه ها من شوهرمو خیلی دوست داشتم  دلم نمیاد تو دادگاه ببینمش حالم خیلی بده خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برات شوهر نمیشه شبی شوهر منه الان حالا منو میرنه روم تف میندازه اول دوران نامردی دقیقا شبی شوهر ...

تهدید به جدایی میکرد ؟ احساسات شمارو نادیده میگرفت؟؟

نفقه در عقدحتی رابطه جنسی نداشته باشید تعلق میگیره؟پدرمادرت نظرشون چیه؟

رابطه داشتم پدر مادرم میگن یا ادم میشه سرش میخوره به سنگ یا میره گم میشا با دخترای دیگه اینکارو نمیکنه

اینکه اینهمه آزار ببینی که عشق نیس! باید بوونی کنارش احساس خوبی رو تجربه کنی

تقصیر خودمم بود از بس قهر میکرد میرفتم دنبالش میدونست چقدر سکوت و قهرش عذابم میده

تهدید به جدایی میکرد ؟ احساسات شمارو نادیده میگرفت؟؟

عزیزم دوسش داری یا عادت کردی بهش ؟

من با همسرم مشکل داشتم دیگه کلافه شدیم هر دو یه روز خانواده من و ایشون رو وعوت کردیم که بیاین ببینیم ما درمونده شدیم 

و خدا رو شکر حل شد 

مشکل باید اساسی حل بشه اولین چاره طلاق نباشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تقصیر خودمم بود از بس قهر میکرد میرفتم دنبالش میدونست چقدر سکوت و قهرش عذابم میده

این چه اخلاقیه که تقصیر خودت بندازی؟ مگه بچه بود یا مامانش بلد نبود یادش بده مردونگی چیه؟ هنوز هیچی نشده خودتو قصاص کردی که!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
2790
2778
2791
2779
2792