2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه ولي فايده اي هم نداره ديگه بينمون حيا و همه چي از بين رفته

عزیزم اختلافات اول زندگی بیشتر از تفاوتهای فرهنگیه. حتما برین مشاور. خواهرانه بهت توصیه می کنم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
تعریف کن

هرچي تلاش ميكنم نميتونم باهاش كنار بيام

با خانوادش شديدا مشكل دارم

خودش هم شبانه روز روي اعصابم هست

من نه توي دوران عقد مراسمي داشتم نه طلايي خريدم نه واسه عروسيم مثل همه بودم ولي هميشه انگ اينو ميزنه كه پول نداره مقصرش من هستم

كلا باهم خيلي مشكل داريم يعني جوري كه ديگه نميتونم باهاش كنار بيام

روزي كه گريه نميكنم خودم تعجب ميكنم

عزیزم اختلافات اول زندگی بیشتر از تفاوتهای فرهنگیه. حتما برین مشاور. خواهرانه بهت توصیه می کنم

تفاوت فرهنگي بينمون خيلي بالاست از ي خانواده ي خيلي سطح پايين هست و فقط ازارم ميده و ميخواد منو بكوبونه بخاطر ضعف هاي خودش

تفاوت فرهنگي بينمون خيلي بالاست از ي خانواده ي خيلي سطح پايين هست و فقط ازارم ميده و ميخواد منو بكوب ...

😟😟😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

ببین عزیزم جلسات مشاوره رو دست کم نگیر.حالتو درک میکنم چون منم زندگی مشترک خوبی ندارم.ولی بعد از مشورت و مطالعه حداقل خودم آرومتر شدم و از گریه و زاری خبری نیست.اول تلاشتو بکن.اگه نشد جدا شو.عجله نکن برای جدایی

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
فقط می‌تونم بگم طلاق آخرین راهه اگه بحث خیانت یا دست بزن بود فرق می‌کرد ولی  این مسایل را شاید ...

نميتونم تحملم خيلي پايين اومده فحاش شدم عصبي شدم همش به خانوادم فكر ميكنم وگرنه خيلي زودتر جدا شذه بودم

چجور با خانوادش اختلاف داری?سرچی میره رواعصابت??کمی دقیقتر توضیح بدی بهتر میتونیم کمک کنیم

از دوران عقد باهم به مشكل برخورديم سر دخالت هاشون و اينكه هميشه توي زندگيم بودن و حتي ي ثانيه ارامش نداشتم

بهم توهين كردن منم باهاشون قطع ارتباط كردم

الان هم شديدا كينه اي شدم شوهرم از چشمم افتاده دستش شديدا خاليه هميشه كمكش كردم هرجا كم اورد ولي هميشه بهم ميگه تو منو بدبخت كردي تو بدقدم بودي تو نحس بودي وقتي دعوامون ميشه حرفي نيست كه بهم نزنه خيلي عصبيم كرده فحاش شدم همش عذاب روحيم ميده ي هو ي شبانه روز بهم پيام ميده و داغونم ميكنه