2777
2789
عنوان

ابله مرغان

229 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من چند روزه ابله مرغان گرفتم 4 روز تب شدید با بدن درد زیاد و.... تا سه روز پیش که کم کم تاول ها در اومدن در حد سه چهار تا الان همههه جام شده تاول تا دیشب که خارششون کم شد مردم و زنده شدم واقعا بدترین مریضیه😭😭الانم بدون اینکه دست بزنم دوسه جاشون انگار زخم شده جاش میمونه یا میره کیا تجربه دارن توروخدا بگید😩چی استفاده کنم جاشون نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من گرفتم تو ۳۰ سالگی الان برات میگم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ببین دوران سختیش همون ۳،۴ روز اوله

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

ببین اسی مال من فااااااجعه بود میلیمتر به میلیمتر زده بود حتی داخل گوشام و توی واژنم

اصلا و ابدا دست نزن خارشش آدمو می کشه ولی دست نزن به هیچ عنوان با آب نشور دکترا میگن بشور ولی غلط میگن

حتی زخماش خشک میشه بدار خودشون بریزه مال من یه ۱۰. ۱۲ روزی طول کشید

نگران هم نباش من پارسال تو ۳۰ سالگی  گرفتم جاش نموند

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ببین اسی مال من فااااااجعه بود میلیمتر به میلیمتر زده بود حتی داخل گوشام و توی واژنماصلا و ابدا دست ...

بعد چند مدت جاشون رفت🥺منم دکتر گفت دوش یگیر ولی لیف نکش

دروغ چرا سه چهار بار رفتم حموم

بعد چند مدت جاشون رفت🥺منم دکتر گفت دوش یگیر ولی لیف نکشدروغ چرا سه چهار بار رفتم حموم

تقریبا یه ماه

رااااااااااستی اسی یادم رفت بگم..

من حجامت کردم و بعد اون خیلی خیلی بدنم آروم شد

ببین اسی مال من فااااااجعه بود میلیمتر به میلیمتر زده بود حتی داخل گوشام و توی واژنماصلا و ابدا دست ...

منم مثل شما البته ۳۸ ساله بودم بدترین بدن درد رو تو عمرم داشتم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️