سلام دوستان من چند روزه ابله مرغان گرفتم 4 روز تب شدید با بدن درد زیاد و.... تا سه روز پیش که کم کم تاول ها در اومدن در حد سه چهار تا الان همههه جام شده تاول تا دیشب که خارششون کم شد مردم و زنده شدم واقعا بدترین مریضیه😭😭الانم بدون اینکه دست بزنم دوسه جاشون انگار زخم شده جاش میمونه یا میره کیا تجربه دارن توروخدا بگید😩چی استفاده کنم جاشون نمونه
اول برو دکتر. دوما به هیچ عنوان دست نزن لمسش نکن حتی نشور من صورتم چون خیلی شدید چرب شده بود شستم ردیکیش موند یکم تو رفته شد تا کاملا خشک نشده و نیفتاده ترمیم کننده نزن چون باعث میشه فرو رفته بشه
قرصاتو سرساعت بخور منم چندماه پیش گرفتم خیلی بد بود بزور دکتر یکم بدن دردو تبم خوب شد
منم مثل شما البته ۳۸ ساله بودم بدترین بدن درد رو تو عمرم داشتم
وای که چه روزایی بود💔
یعنی دهنمو نمی تونستم باز کنم
با خودم میگفتم عمررررررررررا اگه این صورت مثل قبل بشه...
ولی بخدا آه شوهرم منو گرفت
تو عصبانیت یه تهمتی بهش زدم که می دونستم دروغه ولی از لجش گفتم خدا هم گذاشت تو کاسم💔
اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴) هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️ خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘 خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍 احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄 مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘
همون شب اول باید پست میذاشتی. قرص آسکلویور خورده بودی؟ پماد ترمیم کننده سیکالفت حدودا یک میلیون و پونصد هست شروع کن به زدن روی زخمات تا زودتر خوب بشن. با صابون گوگود خودت رو میشوری؟
من با همسرم گرفتم ایشون ۴۱ ساله بود 😅😅😅پسرم از مدرسه سوغات آورد برامون
عزیزم😁
اتفاقا من معلمم و برای ۲ تا بچه هام سوغات آوردم😂
اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴) هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️ خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘 خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍 احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄 مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘
میگن نباید که بشوری خر کی یه چی میگهدو روزه قرصو میخورم سر ساعت
ببین برای اینکه آب جای زخما رو آروم میکنه اما باعث افتادنشون هم میشه
خودت باید انتخاب کنی آرامش قبل یا بعد...
سلام عزیزم این مریضی رو ادم تو بچگی بگیره درد و رنجش کمتره سردی جات بخور مثل هندونه و اینا گرمیجات نخور
من اینن مریضی رو تو بچگی گرفتم تو مدرسه بود فکر کنم میخواستن جشن تکلیف بگیرن که یکی از هم کلاسی ها اومد و قدش از همه بلندتر بود و اون مریض بود و به همه مون داد