2777
2789
عنوان

هدیه واسه مربی ورزش چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی دیگه تو باشگاه طلا نگرفته؟اگه کسب گرفته باهاشون هماهنگ باش ببین اونا چیکار میکنن

چرا خیلیا گرفتن ولی هرکسی ی چی گمانم میخره. خود مربیش قبل مستبقات ب دخترم گفت اگ مقام اوردی واسم کادو بخر

کسی دیگه تو باشگاه طلا نگرفته؟اگه کسب گرفته باهاشون هماهنگ باش ببین اونا چیکار میکنن

بعد ی سوال اینا کار نادرستی هم کردن. دوبار دخترمو بلند کردن واس مسابقات باز نشوندنش تقریبا اخرای مبارزات دست یکیو ک معلول پا بود و لنگ میزد فقط قدش کمی از دخترم بلندتر بود گرفتن سنشم خیلی بالا بود حداقلش ۱۶ سال رو داشت طرف. داور توی گوش دخترم گفت بزار این با تو مسابقه بده دلش خوش باشه بهش ضربه نزن بزار ببره ازت با نفر دوم بعد اون مبارزه کن. 

اخه یه دختر ۵ ساله چی میفهمه اینو  بچم گذاشت ببره اون بعدش شروع کرد گریه دلم کباب شد واسش. ولی نفر دوم رو برد

بعد ی سوال اینا کار نادرستی هم کردن. دوبار دخترمو بلند کردن واس مسابقات باز نشوندنش تقریبا اخرای مبا ...

واقعا اینکارشون درست نبود حداقل به ی بچه بزرگتر میگفتن اینکار رو بکنه نه دختر من که کوچیکه

بعد ی سوال اینا کار نادرستی هم کردن. دوبار دخترمو بلند کردن واس مسابقات باز نشوندنش تقریبا اخرای مبا ...

چقد سمّین

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
واقعا اینکارشون درست نبود حداقل به ی بچه بزرگتر میگفتن اینکار رو بکنه نه دختر من که کوچیکه

هدیه نخر اسی 

حرف مربیش حرف زوره، تو برای کلاسای دخترت شهریه دادی مفت که نرفته. توقع هدیه بیجاست. 

اونم باوجود اینکار. کارشو هم حتما به روی مربی بیار بگو چرا اینکارو کردن کسی که معلوله و سنش بالاست چرا باید بیخودی برنده شه، هرکسی باید خودش واقعی برنده بشه . حتما پدرمادر اون بچه معلول یه کاری کردن که اینکارو براشون کرده. اول زندگ بزن بهش شکایت کن و بعدم نهایتا یه گل و شیرینی بگیر. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

هدیه نخر اسی حرف مربیش حرف زوره، تو برای کلاسای دخترت شهریه دادی مفت که نرفته. توقع هدیه بیجاست. اون ...

همونجا بعد مسابقه گفتم بهش گفتم جریان چیه گفت اون سوری بود میخواستن اونو خوشجال کنن. مقصر مربیش هم نبود اون داورا اینکار کردن بچم داشت گریه میکرد کل سالن همه گفتن چرا بچه داره گریه میکنه.

مربیش چون اشناست گفتم بخربم براش کادو

وای چه عجیب بوده،ما تاحالا به همچین موردی برنخوردیم،هرچی مسابقه رفتیم همیشه رو اصول بوده و هم وزن با هم وزن میفته نه یه بچه ۵ساله با یه بچه ۱۶ساله!!!

مربیش باید اونجا اعتراض میکرد!بعد توقع کادوهم داره!!!