2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا مخالف دوستی دختر پسرمالبته از نظر منه

همین طور 🤝🤝🤝

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

هر چیو که گفتم خط قرمزمه سرم اومد و هیچکاری نتونستم بکنم پس بهتره که از این تاپیک رد شم 😅😅

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

شوهر هم نهحالا باز شوهر وظیفه داره خرج خونه بده اما پسر مردم نه خانم باید خودش مستقل باشه بنظرم

خانم خودش مستقل باشه؟ خب وقتی زن هیچ وظیفه ای از لحاظ تامین مالی نداره چرا باید کار کنه؟ 

هم کار خونه هم کار بیرون هم بچه داری؟؟ 

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

موافقم پسر عابربانک نیس

ممنونم

دختر هم مسعول رفع نیاز ج.س شما تو رابطه نیست

رابطه باید هدف مسترک داسته باسید و رفیق هم باشید و با هم پولدار شید و اذدواج کنید🙋

خوش قلب ترین پسر نی نی سایت  

خانم خودش مستقل باشه؟ خب وقتی زن هیچ وظیفه ای از لحاظ تامین مالی نداره چرا باید کار کنه؟ هم کار خونه ...

خب در صورتی که بچه نباشه 

بچه باشه باید پرستار گرف 

هرچند ک من مجردم زندگی متاهلی فرق داره