2777
2789

من تو دوران عقدم. من مادرم برای گذری ی خونه تهران داریم گاهی اونجا بودیم گاهی شهرستان تهران خلاصه من عقد کردیم اینجا بعدش به دلایلی رفتیم شهرستان ک مادرم موندکار اونجا  شد بنظرتون نباید شوهرم میومد بهم سر بزنه یعنی باید بگه من زن تهران گرفتم  یعنی ممکن نیست پیش بیاد خونواده دختر بره یک شهر دیگ خب میومد سر میزد بهم بهش میگم خب خونه درست کن چرا نکردی مگه قول ندادی میگه رفتی شهرستان میگم وقتی مادرم اونجاعه وقتی عقدم چیکار کنم  وقتی به من میگه زن پیامکی خب بیاد منو ببره  خونشون چند روز بمونم مگه تقصیر کنه مادرم شهرستانه 

ببین دوران عقد یعنی دوران اینکه طرفتو بشناسی ببینی چه جور آدمیه ارزش داره با این آدم بریزی روی سقف ازش بچه بیاری حداقل ۵۰ سال زندگی کنی و پیر بشی یا نه با این تفاسیر به نظرت این آدم آدم زندگیتو آدم درستیه واست آخه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین دوران عقد یعنی دوران اینکه طرفتو بشناسی ببینی چه جور آدمیه ارزش داره با این آدم بریزی روی سقف ا ...

واقعا نمیدونم آدمیه که میگن مقصر تمام ماجراها تویی ذ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پر روعه زن پیامکی چیه شهرستانتون چقد با تهران فاصله داله

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واقعا نمیدونم آدمیه که میگن مقصر تمام ماجراها تویی ذ

اگه نمی‌دونی که هیچی .خداحافظ

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
درخواست طلاق داده خودش نوشته من ولش کردم نمیدونم یعنی دادگاه بر علیه من میشه منو محکوم نمیکنن

اووه چه ادمیه این ولش کن بابا هنوز هیچی نسده حرفی نشده رفته شکایت!! نه تو عقدی زنش که نیستی عدم تمکین بزنن برات 

این ادم بدرد بخور نیست 

تقریبا 5 ساعت 7 صبح راه بیفته 12 ظهر اونجاعه

خب دیگه خیلی رو داره دست پیشو گرفته خب بگو بیا سر بزن منم با خودت ببر چند روز بمونم خونتون

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
درخواست طلاق داده خودش نوشته من ولش کردم نمیدونم یعنی دادگاه بر علیه من میشه منو محکوم نمیکنن

اوه چه بیشرفیه ببخشیدا 

مطمئنی واسه همین که رفتی شهرستان این کارو کرده نکنه پشیمون شده

اووه چه ادمیه این ولش کن بابا هنوز هیچی نسده حرفی نشده رفته شکایت!! نه تو عقدی زنش که نیستی عدم تمکی ...

میگه تو منو ول کردی مگه دوران عقد دختر خونه مادر پدرش نیست آره من اومدم شهرستان اما مادرم اینجاعه خب خودم تنها تهران برم چیکا کنم باید یا خونه درست کنه یا منو ببره خونشون میگم چرا باید بیام شهرستا

بنظرم اونجور ک بوش میاد مسئولیت پذیر نیست و این خیلی سخته اونجا که میگین همه ی تقصیرارو میندازه گردن ...

قضیه  از طوره من سال 401 عقد کردم دوماه بعد عقد رفتیم خونه دیدیم که من چیزه خاصی نگفتم فقط گفتم آقا علی تاریکع یکم بریم چند جا دیگ ببینم خلاصه داد هوار راه انداخت مادرمم بود  که تو بهونه میاری اینا منم سنم کم بود کمی غر غر کردم نمیدونم چی گفتم. ک اومد چند تا زد گوشم زد ب پشتم می‌خاست از پله منو بندازه پایین جلو مادرم  که آروم شد منو برد خونمون خودش رفت خونشون که  همون لحظه اومدم خونه زنگ زدم بهشون  مادرم زنگ زد که برید خونه رو قرار داد کنید اما اونا نرفتن فردای همون روز گفتن به دروغ علی سکته کرده هرچی میگفتم بیمارستان کجاست داداشم چند بار زنگیدم هیچکدام جواب ندادن  خلاصه گذشت گفتن سکته کرده  دیگ قضیه خونه  ماست‌مالی شد دقیقا قبل عید 402 بود شوهرم یکسره می‌گفت نمیخامت فوش اینا کلا زده بود رو نخاستم اون زمان. همین شرط الان شو گفت  که بیا پیش مادرم زندگی کن و جشن ندارم که با داییم و مادرم رفتم خونشون که می‌گفت یا همین شرط یا طلاق  خلاصه من قبول نکردم باز ی مدت باهام خوب شد  باز عید 1402 بود هی می‌گفت نمیخامت اینا دیگ پول ندارم خونه بگیرم اینا یا اینک وام ازدواج گرفته بود خلاصه همه پولاشو خانوادش خوردن از بعد قضیه خونه هی می‌گفت نمیخامت اشتباه داشتم منم اما از رو بچگی اما اون هی می‌گفت نمیخامت سر بهم نمی‌زد  ما اون موقع تهران بودیم ما شهریور 401 عقد کردیم من  خرداد 402 اومدم شهرستان  قبل اینک بیام شهرستان اون منو بلاک کرده بود. و همش بد بیراه می‌گفت ب من تو رابطه ن من عاقل بودن ن اون الان نمیتونم همه چیو توضیح بدم اما پنجاه پنجاه مقصر بودیم اما اون بزرگتر بود حالا گوش کن بقیش

میگه تو منو ول کردی مگه دوران عقد دختر خونه مادر پدرش نیست آره من اومدم شهرستان اما مادرم اینجاعه خب ...

دوران عقد دختر خونه باباش داماداد هرموقع تونست میره دیدنش یکی دوروز میمونه یا دخترو دعوت میکنن چندروز میره خونه اونا 

ولی همسر شما حق بجانب از اوناست که میخواد حرف حرف خودش باشه 

من بودم بخاطر همین شکایت جدا میشدم