2777
2789
عنوان

این ترازا خوبه واسه اولین ازمون

210 بازدید | 22 پست

۵۴٠٠دهم

۵٠۴۳یازدهم

قلمچی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب تراز توجه نکن اشتباهه

اولین بارم بود دفترچه اول زیست بود هول کردم خییلی کم زدم درحالی که تو خونه بالای ۸٠درصد میزدم

ولی دفترچه های بعدی رو خوب زدم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چرا؟

تقلب زیاد داره تراز واقعی رو نشون نمی‌ده باعث میشه طرف دل سرد بشه سال اول کنکورم رفتم اشتباه کردم سال دوم نرفتم آزمون شخصی شده مشاورم رو زدم 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

اولین بارم بود دفترچه اول زیست بود هول کردم خییلی کم زدم درحالی که تو خونه بالای ۸٠درصد میزدمولی دفت ...

زیست قلم چی نسبت به ماز و اینا واقعا سخته

کلا قلم چی سخت تره

ولی تقلب توش خیلی زیاده زیاد به تراز نگاه نکن سعی کن هر دفعه درصدتو ببری بالا

منم دهمم

بنظرم واسه اولی اره خیلی خوبهمشخصه جای پیشرفت داری

استرس داشتم مخصوصا دفترچه اول

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

تقلب زیاد داره تراز واقعی رو نشون نمی‌ده باعث میشه طرف دل سرد بشه سال اول کنکورم رفتم اشتباه کردم سا ...

آها 

خب به نظرم نباید مهم باشه واست تقلبا

و اگ خونوادم‌گیر میدن تو باید بتونی روحیتو حفظ کنی...

چی خوبه

آزمون کلا نری

کتاب هایی هستن مثل موج آزمون و اینا که برا هر فصل دو سه تا آزمون دارن هر فصل درس رو می‌خونی بعدش بری آزمونش رو تایم دار تو خونه بزنی بهتره تا آزمون های بیرون 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر