2777
2789
عنوان

میخوام خودمو …💔

117 بازدید | 21 پست

سلام عزیزانم بقران خسته شدم یکعالمه فشار زندگی رومه

جداشدنم از نامزدم کنار

پدر و مادر بی‌فرهنگم بکنار

خستگی شغلم ب کنار

صورتم😭😭😭پرازجوشه ۶ساله درحال درمانم و حتی ازمایش دادم مشکل داخلی نبوده عکس صورتمم گذاشتم تورخدا نگید فلان چیزو بزن و نزن فقط دیگ حالم از خودم بهم میخوره خیلی دارم تلاش میکنم خودمو زنده نگه دارم😭کاش ب مرگ طبیعی بمیرم قبل از اینکه کاری کنم💔😭 فقط کافیه توی یک جمع بشینم همه میگن وای فلان چیزو بزن وای اینو بکن خسته شدم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

وا بخاطر جوش

نمیدونی چقدر رو اعصابمه

نگاشون کن

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونه شدی بیخیالش ،،. والا منم جای جوش دارم،، قبلا خرص میخوردم الان بیخیالم،، فکرش نزن بدتر نیشه

تا کی اخه میگن ۶ ساله باهامن💔

نمیدونم چند سالته پلی قطعا سنت پایینه چون جوش خود...ندارهمردم هزار یک مشکل دارن برو یه دکتر پوست خوب ...

۲۱_۲۲

احتمالا بخاطر غذاس،،، یا استرس

ن والله فکرنمیکنم💔

متاسفم  برای شعور اطرافیانت ولی اینو بهت میگم مردم همیشه همینن همیشه خودشون صاحب نظر میدونن سوالای بی زبط میپرسن سعی کن برات مهم نباشه واقعا

چون اصلا اهمیتی نداره بقیه راجبت چی میگن 

تو سعی کن یه دکتر خوب پیدا کنی صبور باشی و ظرفیتتو ببری بالا

دکتر رفتی؟اخه منم دارم خیلیم میزنم اونم چرکیییی اکثرا

اره ازماشیم دادم