2777
2789

استاتر ببخشید بخدا از استرس و ترس از دیشب نخوابیدم ب راهنمایی و کمک احتیاج دارم

شاید این متن منو کسی ک اطلاعات پزشکی داره بخونه و کمکم کنه

تو رو قران بیا تاپیک اخرم

بخدا  از دیشب نخوابیدم

صورتمو ژل زدم کلی خشکل شدم اما یکسریا گفتن جرا زدی بعد پوستت شل و چروک میشه

و اینکه این ژل ها بعدا باعث سرطان میشه یعنی چی این حرفها تو رو خدا بگین حقیقت داره یا ن تو رو خدا صادقانه راهنمایی کنین

تاپیک اخرم پست بزارین  یک دنیا ممنونتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر ببخشید بخدا از استرس و ترس از دیشب نخوابیدم ب راهنمایی و کمک احتیاج دارمشاید این متن منو کسی ...

سرطان نه

اما بله باید هی بری تکرار کنی

وقتی مدت زیادی ازش بگذره اثر ژل بره پوستت شل میشه کمی

🤍

وای واقعا خفنهچخصپخظظظ👹🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

این که فقط دوستای کامیار یه اوا تجاوز کردن یا کامیارم بود

فقط کامیار بود اونا شاهد بودن عوضی ها

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اخه من حس میکنم همشون بودن بخاطر این که چرا باید کامیارو مجبور کنه سروشم عذاب وجدان گرفته بود

آخه فقط بدن کامیار پر از آثار خراش و چنگ انداختن دختر بود بعدشم اگر همشون تجاوز میکردن دختر نمی تونست دوباره سریع سر پا بشه از اون خونه فرار کنه ..........

از اون گذشته این سریال های ایرانی هیچ چیزش معلوم نیست ممکن الان سناریو براین اساس باشه که فقط کامیار تجاوز کرده بعد از یه جایی به بعد بر اثر برخوردها یی که از بیننده میبینن و برای هیجانش بیان بگن آره همشون بودن .... هرچیزی امکان داره

............

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792