sharbatalbaloo مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 10894 عنوان کسی اینجا بوف کور رو خونده | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 17 پست من دارم صوتیش رو گوش میدم تمثیلات و اون حالات خیالیش برام جذاب ولی هیچی ازش نمیفهمم که منظورش از این نماد ها چیه 1404/05/17 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی_در_بیابان عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 3243 من هنوز به اون قسمتای نرسیدم یا شاید هم چون نسخه ای که من گوش میدم سانسور شده هست کتاب از زبون یک را ... من نسخه اصلیش رو خوندم واقعیتش منم دیذم خیلی تعریف میکنن رفتم خوندم اما به نظرم جالب نبود فقط اونایی که با خوندنش خودکشی کردندبرام سواله چرا اخه؟
sharbatalbaloo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 10894 من نسخه اصلیش رو خوندم واقعیتش منم دیذم خیلی تعریف میکنن رفتم خوندم اما به نظرم جالب نبود فقط اونایی ... نمیدونم والا من حالم بد نشد اتفاقا بنظرم یک دنیای خیالی رو قشنگ توصیف میکنولی دلم برای راوی تو داستان خیلی سوخت حس میکنم افسردگی شدید دار واز روی اون توهم میزن
گلی_در_بیابان عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 3243 نمیدونم والا من حالم بد نشد اتفاقا بنظرم یک دنیای خیالی رو قشنگ توصیف میکنولی دلم برای راوی تو داستا ... منم هیچتاثیری روم نداش اره کلا روایت زندگی رو میکنه که همه چیزش بوی نا میده