2821
2789
عنوان

کاش بمیرم

225 بازدید | 18 پست

من یه آدم بیسواد خنگ به درد نخورم

لعنت به روزی که اومدم پزشکی

کاش همین الان بمیرم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم چرا این حرف رو میزنی ؟

چون آخرای درسمه و هیییییچی حالیم نیست

هرچی میخونم یادم میره

روحیه ی داغونی دارم و نمیتونم درس بخونم فقط مرگه که چاره ی کاره

امشب کشیک بودم از استرس اینکه نکنه اتفاقی بیوفته برای مریضا الان گریم گرفته 

کاش معلم شده بودم 

من خیر سرم همیشه تو مدرسه رتبه ی اول تا سوم کلاس بودم الان اینطوری شدم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

پزشکی اونقدری سخت هست ک آدم این حسو داشته باشه

پس چرا رزیدنتا بلدن و فقط منم که میمونم چیکار کنم

هرچی میخونم یادم میره 

نمیدونم حکمت کارای خدا چی بود که من قبول شدم کاش نمیشدم

عزیزم برو پیش یک آدم درست حسابی بهت تدریس خصوصی کنه

تدریس خصوصی نداریم تو پزشکی 🫠

از دانشجوی پزشکی این حجم از نا امیدی بعیده به خودت افتخار کن دختر انقدر سخت نگیر به خودت تا اینجاش ک ...

حس میکنم تا همین الانم الکی اومدم بالا 

تقصیر دانشگاهم هست با نحوه ی امتحان گرفتنش

اصلا بالینی نیست امتحانا همش تئوری بالینی ۱۰ درصد کاره

پس چرا رزیدنتا بلدن و فقط منم که میمونم چیکار کنمهرچی میخونم یادم میره نمیدونم حکمت کارای خدا چی بود ...

دگ هرکسی ی جوره نمیشه خودتو بابقیه مقایسه‌کنی.دعای مطالعه رو قبل ازدرس خوندن بخون وضو بگیرر انشاءالله بهتر بشی

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

حس میکنم تا همین الانم الکی اومدم بالا تقصیر دانشگاهم هست با نحوه ی امتحان گرفتنشاصلا بالینی نیست ام ...

چیزی نمونده دیگه تموم بشه هیچ چیزی الکی به دست نمیاد مگه با تلاش این همه رو گذروندی اینم تموم میشه به خودت انگیزه و روحیه بده از نظر روانی کم بیاری برات خیلی سخت میگذره

شاید خودت فکر میکنی چون اعتماد بنفست کمه

بعدشم طرح میسازدت خاله ی من رو گفتن تا ۴۰ دقیقه دیگ میمیری اگ برات کاری نکنیم

حالا بنده خدا مشکلش چی بود ؟ عمل قلب باز کرده بود بالطبع باید نوار قلبش با ادم معمولی متفاوت باشه چیز به این بدیهی رو اشتباه کرده بود  اونم طرحی بود ینی میگم اصل یادگیری تو بالینه اونجا همش میپرسی واسه همین زیاد یاد نمیگری ولی تو طرح اب بندی میشی

.

حس میکنم تا همین الانم الکی اومدم بالا تقصیر دانشگاهم هست با نحوه ی امتحان گرفتنشاصلا بالینی نیست ام ...

طرحو برای این موقعا گذاشتن 

خوبی تو اینه میدونی نمیدونی و بابتش استرس میگیری این نشونه ی خوبیه ی سریا اعتماد بنفس کاذب دارن جون مریضو به خطر میندازن  حتی تو تخصص ها هم ازین موجودات داریم که قشنگ مریضو به کشتن میدن ولی بازم  فکر میکنن علامه دهرن و اعتماد بنفس الکی بالایی دارن

.

دکتر تنها نیستی همه همینن

یه مقطعی اینجوری میشه تنها نیستی

اما احسنت ک شجاعت بیان کردنشو داشتی

درست میشه صبور باش

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز